Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom obnova

Studenti priželjkuju povratak u učionice: Radovi su završeni, a novouređene prostorije Veleučilišta spremne za jesen! FOTO!

Objavljeno 10.08.2020.

Još uvijek se točno ne zna kako će se nastava na hrvatskim fakultetima odvijati najesen. Jedna grupa studenata priželjkuje dobri stari povratak u učionice, a naročito ako su one obnovljene.

Prije je bilo ljepše?! Obnovili im dom, a studenti nezadovoljni: ‘Da je k’o prije da bube hodaju po sobi, a ne ovako…’ FOTO

Objavljeno 15.05.2020.

Splitski studentski dom 'Bruno Bušić' odijeva se u novo ruho.

Izgubili su svoj fakultet, sada mole za pomoć: 'Da je bilo nastave taj dan, tragedija bi bila još veća...'

Objavljeno 27.03.2020.

Nakon nedjeljnog potresa koji je pogodio Zagreb i okolicu, ovaj tjedan protekao je u pregledu oštećenih zgrada i ostalih građevinskih objekata i aproksimiranju štete koja će u konačnici biti ogromna.

Život u legendarnom studentskom domu u Splitu uskoro će moći iskusiti 465 studenata više

Objavljeno 01.02.2018.

Bespovratna sredstva iz EU fondova dodijeljena su splitskom studentskom domu Bruno Bušić kako bi se napravila kompletna obnova i rekonstrukcija. To znači da će se osigurati smještaj za preko 450 studenata koji će imati novi sustav grijanja, hlađenja, rasvjete, a bit će prilagođeniji studentima s invaliditetom.

Fijasko obnove studentskih domova u Zagrebu: Hoće li 200 milijuna kuna platiti roditelji studenata?

Objavljeno 19.01.2018.

Obnovu studentskih domova Cvjetno naselje i Stjepan Radić radila je Projektgradnja, tvrtka u suvlasništvu Agrokora. Budući da je ovih dana završena revizija projekta obnove domova, utvrđene su nepravilnosti pri ugovaranju izvođača posla pa bi se sredstva za obnovu iz EU fonda trebalo i vratiti. Riječ je o 220 milijuna kuna, a dug će vjerojatno pasti na leđa građana.

'Stari dom' u novom ruhu: Pogledajte kako je tekla obnova doma koji je oduševio svojom transformacijom

Objavljeno 28.07.2017.

Novo ruho osječkog 'Starog doma' oduševilo je sve koji su ga vidjeli, a komentari su redom govorili: 'Ovo je bolje od hotela'. Unutrašnje uređenje radila je tvrtka Bonavia Design, a sada je tu i video koji pokazuje kako su tekli radovi tijekom obnove doma smještenog na adresi I.G. Kovačića.

Nakon 300 milijuna kuna 'teške' obnove - nova sanacija: Koliko će koštati obnova Cvjetnog?

Objavljeno 23.02.2017.

Jučerašnji požar u Studentskom domu Cvjetno naselje uznemirio je studente, ali i sve ostale jer je osim štete prouzročene vatrom ozlijeđeno i troje osoba. Gorio je novoobnovljeni četvrti paviljon, jedan od nekoliko njih u čiju je obnovu utrošeno 300 milijuna kuna.

Grade se tri studentska paviljona u Rijeci: Useljenje planirano za srpanj

Objavljeno 08.01.2016.

Sva tri buduća studentska paviljona u Sveučilišnom kampusu dostigla su svoju konačnu visinu, a s radovima, kaže inženjer gradilišta Mile Šuker, najdalje se odmaklo na paviljonu 1 koji je već počeo poprimati konačni izgled.

Studentski domovi obnavljaju se punom parom - pogledajte fotke sa Save

Objavljeno 09.09.2015.

U tijeku je obnova studentskih domova, a ako je suditi po fotkama koje vam upravo donosimo - radi se punom parom i kašnjenja ne bi trebalo biti!
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se