Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom oglasnik

To smo čekali: Pokrenuo oglasnik za sve što se nudi i prodaje u studentskim domovima

Objavljeno 23.01.2017.

Internetski oglasnici već su odavno potisnuli one tiskane, a u korak s vremenom idu i studenti. Kao što se vidi po studentskim grupama na Facebooku, studenti uistinu prodaju i kupuju sve i svašta pa je tako jednom zagrebačkom studentu sinula ideja o studentskom oglasniku.

'Upecaj stan': inovativni oglasnik za traženje idealnog studentskog smještaja

Objavljeno 21.04.2016.

Mladi, ambiciozni i perspektivni studenti Veleučilišta u Rijeci odlučili su se uhvatiti u koštac s jednim od najvećih problema svih studenata: potragom adekvatnog smještaja. Iz njihovog truda, napora i ideja nastaje 'Upecaj stan' – prva platforma za pretraživanje studentskoga smještaja.

Ako prođe – prođe: sobičak za studenta za 5 tisuća kuna mjesečno

Objavljeno 02.10.2015.

Koliko biste vi izdvojili za sobicu pod stepenicama? Koliko? Pokušajte s pet tisuća kuna mjesečno...

Daj što daš: mali oglasnik za sve vaše kombinacije

Objavljeno 01.09.2015.

Osim super informativnih i zabavnih tekstova koji ti olakšavaju studentski život, a ponekad ti ponude i koju cool nagradu, na našem portalu možeš oglašavati sve (pristojne) usluge i proizvode kojih se želiš riješiti, prodati ih, pokloniti, iznajmiti, unajmiti, kupiti, posuditi...

Nova rubrika 'Cimeri' na Oglasniku

Objavljeno 08.07.2010.

Velika potražnja za studentskim stanovima koja je aktualna tijekom cijele godine, rezultirala je uvođenjem nove rubrike "Cimeri" u tiskanom i internetskom izdanju Oglasnika...
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se