Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom pjesme

Student obradio poznatu Čolinu pjesmu u nogometnoj maniri: Koja verzija vam je bolja? VIDEO

Objavljeno 19.05.2020.

Posljednjih mjeseci navikli smo na drugačiju svakodnevicu, u kojoj nam nedostaju mnoge stvari u kojima smo nekada nesputano uživali.

Top lista iritantnih hitova: Domaći studenti gotovo jednoglasno odabrali NAJGORU božićnu pjesmu

Objavljeno 13.12.2017.

Blagdani su sve bliže, a to nam najbolje nagovješta grad ukrašen lampicama kao i božićne pjesme koje dopiru gotovo iz svakog zvučnika u kafiću ili trgovini. Kako bi pojačali to raspoloženje, mnogi si i kod kuće puste najveće božićne hitove. S druge strane, tu su i oni koji bi si najradije ulili kiselinu u uši čim čuju zvuk zvončića.

Ono si što pjevaš: Tvoja omiljena božićna pjesma otkriva kakav si student

Objavljeno 23.12.2016.

Glazba je ono što utječe na naše emocije, a oko božićnih pjesama nema dvojbe: ili ih volite ili vam se od njih diže kosa na glavi.

'Studiram po Bolonji, a završit ću na klonji': Pjesme o studiranju koje će vas nasmijati do suza

Objavljeno 26.09.2016.

Znamo da je istinita ona 'tko pjeva zlo ne misli', a studentima je osobito poznato da je učenje uz glazbu puno lakše. Postoji hrpa pjesama koje su inspirirane studiranjem, a one ujedinjuju studente tako vidimo da smo svi u istoj gabuli učenja, zadaća i ispita.

Pjesmom protiv depresije: koje pjesme su najbolji lijek protiv lošeg raspoloženja?

Objavljeno 28.10.2014.

Hit "Bohemian Rhapshody" skupine Queen uklanja loše raspoloženje i preporučuje se kao lijek onima koji su tužni ili pate od depresije, rezultat je ankete koju je za BBC provela agencija ComRes koja istražuje utjecaj glazbe na zdravlje.

Božićne pjesme od kojih vam (ni)JE muka!

Objavljeno 18.12.2013.

Trešte posvuda – na ulicama, u dućanima, na radiu. Na našu nesreću, božićni ugođaj počinje ranije svake godine, pa se nemojte iznenaditi ako za koju godinu, dok se izležavate na luftiću prženi srpanjskim suncem, začujete taktove 'Last Christmasa'.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se