Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom poslodavci

Jesu li mladi nakon diplome spremni za tržište rada?

Objavljeno 16.12.2015.

Sveučilišta i fakulteti rado će se pohvaliti s podatkom koliko se njihovih studenata nakon diplome uspješno zaposli, ali sigurno neće isticati koliko ih nije pronašlo posao. Jesu li mladi nakon diplome spremni za tržište rada?

I ljeti se zarađuje džeparac: najpopularniji poslovi za studente koji žele raditi

Objavljeno 21.07.2015.

Nije nikakva tajna niti izuzetak da studenti uz studij i rade. Vremena su teška, iz recesije se izlazi puževim korakom, a uz sve siromašnije porezne obveznike (naše roditelje), jedini način da plaćamo troškove studentskog života je da sami zaradimo svoj džeparac.

Kod njih tražite posao - ovo su najpoželjniji poslodavci u Hrvatskoj

Objavljeno 18.02.2015.

Tko su najpoželjniji poslodavci u Hrvatskoj i koji su razlozi njihove atraktivnosti otkriva jedanaesto po redu istraživanje portala MojPosao.

'Najisfuranije' riječi na LinkedIn-u: ne koristi ih u životopisu

Objavljeno 27.01.2015.

Iako možda misliš da je ubacivanje nekih “poslovnjačkih” riječi u životopis dobra ideja, istraživanje je pokazalo sasvim suprotno – ovakvi termini često će odbiti potencijalnog poslodavca.

Odabrani najbolji poslodavci u Hrvatskoj – evo tko ima najbolje radne uvjete!

Objavljeno 08.12.2014.

Na svečanoj dodjeli nagrada 'Najbolji Poslodavac' dodijeljena su priznanja tvrtkama temeljem rezultata istraživanja koje je portal MojPosao proveo na gotovo 3.000 zaposlenika.

Lakše do posla: zapošljavanje mladih oslobađa poslodavce obveze plaćanja doprinosa?

Objavljeno 31.10.2014.

'Nezaposlenost izaziva najveći stres, a ovo je jedna od metoda kojom u vrijeme krize možemo ponuditi susret onih koji nude i onih koji traže posao' izjavio je ministar Mrsić.

Ako voliš mačke – nemoj to navesti u životopisu!

Objavljeno 19.09.2014.

Novo odijelo za razgovor za posao? Frizura? Manikura, pedikura, sve kako bi izgledali što bolje i možda i dobili taj posao. Postoje neki faktori zbog kojih možete dobiti pedalu, a da ih niste ni svjesni…

Poslodavci sve češće traže provjere diploma!

Objavljeno 05.09.2014.

Nakon vala raskrinkavanja lažnih diploma, fakultete su zatrpali zahtjevima poslodavaca, ponajviše javnih poduzeća (HEP, HAC, HŽ, Hrvatske šume) za provjeru diploma svojih zaposlenika.

Znate li što 80% poslodavaca čini pri izboru kandidata? Isto što i vi – guglaju!

Objavljeno 03.03.2014.

Prije 10ak godina, prijave za posao izgledale su dosta drugačije. Pojavom društvenih mreža sve se promijenilo; sada se gotovo sve o nekoj osobi može saznati putem interneta – guglajući.

Sajam sezonskih poslova – pronađite savršen sezonski posao!

Objavljeno 07.05.2012.

Udruga Zagreb za mene(Zagreb4me)organizira Cro Summer Job –Sajam sezonskih poslova 2012 od 9. do 12. svibnja, u suradnji sa Zagrebačkim velesajmom i Sajmom turizma CroTour 2012. Potporu projektu daje portal MojPosao.net.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se