Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom predavanje

Profesor se skinuo na predavanju: tako se prodaje proizvod!

Objavljeno 13.07.2014.

Iako je svim studentima drago kad profesor zauzme malo ležerniji pristup objašnjavanju materije i pokuša predmet učiniti zabavnijim, ovaj je profesor malo ‘zabrazdio’ pokušavajući...

Tolerancija im nije jača strana: dekan FPZ-a odgodio predavanje bivšeg zatvorenika!

Objavljeno 18.06.2014.

Bivši zatvorenik Kristijan Kiki Golubović tvrdi da je pozvan da održi tribinu na temu “Diskriminacija pojedinaca koji žele da se vrate na pravi put”, ali mu je dekan – zbog pritiska medija – otkazao.

Najmanja predavaonica na svijetu - profesor održao predavanje u liftu!

Objavljeno 27.01.2014.

Kod nas su poslovično predavaonice premalene (barem na prvim “eliminacijskim” godinama studijskih programa), ponekad studenti sjede na stepenicama ili podu što nije ugodno. Što biste rekli da vas profesor pozove na predavanje koje će održati – u liftu?

Pratite live streaming s prvog DEF-U-a za studente

Objavljeno 25.09.2013.

Nakon što su rasprodane sve ulaznice za prvi DEF-U, seriju predavanja o samoorganizaciji studenata, organizatori su ponudili besplatan live streaming svim akademskim građanima koji im se nisu u mogućnosti pridružiti na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu danas u 17h.

Uskoro prvi DEF-u: Serija predavanja o samoorganizaciji za studente

Objavljeno 23.09.2013.

Neposredno prije početka nove akademske godine, hrvatski studenti dobivaju jedinstvenu priliku sudjelovati u seriji predavanja o samoorganizaciji namijenjenoj svim akademskim građanima.

Marketing Madness - besplatna predavanja na Ekonomskom faksu

Objavljeno 23.04.2013.

Hrvatska studentska asocijacija predstavlja vam novi projekt - "Marketing Madness"! Riječ je o skupu predavanja koja se ovaj tjedan održavaju na Ekonomskom fakultetu. Predavanja će održati marketinški stručnjaci koji će studentima prenijeti svoja iskustva i na taj način ih uvesti u svijet marketinga.

Studenti preživjeli pandemiju zombija

Objavljeno 03.07.2012.

Studenti Sveučilišta Michigan preživjeli su pandemiju zombija. Barem na predavanjima. Naime, mnogo njih pohađalo je sedam tjedana dugačko predavanje pod nazivom 'Surviving the Coming Zombie Apocalypse - Catastrophes and Human Behavior' (Preživljavanje nadolazeće apokalipse zombija – katastrofe i ljudsko ponašanje).

Talijansko sveučilište sva predavanja prebacuje na engleski

Objavljeno 22.05.2012.

Jedno će poznato talijansko sveučilište prebaciti sva svoja predavanja s talijanskog na engleski jezik ističući da im ne preostaje opcija kako bi postali konkurentniji na svjetskom tržištu. Radi se o sveučilištu Politecnico di Milano koji će počevši od 2014. godine većinu predavanja održavati na engleskom, umjesto kao do sada, na talijanskom.

Mala škola ljudskih prava u ELSI Zagreb

Objavljeno 27.02.2012.

ELSA Zagreb poziva vas od 27. veljače do 02. ožujka 2012. godine na ‘Malu školu ljudskih prava’. Tradicionalni projekt u organizaciji lokalne ELSA-e ove godine vam donosi nadasve aktualnu temu.

Twitter kao akademsko pomagalo

Objavljeno 26.05.2010.

Na nekoliko Sveučilišta u svijetu profesori eksperimentiraju s Twitterom kao načinom postavljanja pitanja za vrijeme predavanja. Rezultati su podijeljeni. Stvar je istodobno koliko efikasna toliko i kaotična...
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se