Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom prehrana

Ribice s amonijakom, čips s jogurtom: najneobičnije grickalice koje jedu studenti diljem svijeta

Objavljeno 20.05.2016.

Godišnje se u cijelom svijetu potroši više od 300 milijarde dolara na popularne 'grickalice' koje nemaju nikakvu nutritivnu vrijednost. No, usprkos tome, jedemo ih u prevelikim količinama, a gotovo da svaka zemlja u svijetu ima svoju omiljenu.

Mirko i Eat Different: savjeti za zdravu prehranu koji će vam zbilja koristiti

Objavljeno 21.04.2016.

Eat Different je zanimljiv kanal koji vam nudi svakodnevne zabavne savjete o zdravoj prehrani i načinu života, zdravim namirnicama i super sniženjima na kojima se isplati kupiti nešto fino i hranjivo, a sve to uz voditelja koji na glavi nosi kapicu sa svoje promocije...

Pravilna ishrana prije ispita: Uz ove savjete poboljšajte pamćenje i spriječite bolesti

Objavljeno 20.04.2016.

Svaki ispit na faksu je stres koji se može umanjiti ako prije ili tijekom učenja konzumirate odabranu hranu. Osim što će vašem mozgu dati bolje pamćenje, kvalitetne namirnice povoljno će utjecati i na vaše mišiće i srce.

Val nezadovoljstva hranom: Sprema li se pobuna protiv 'menzaških' obroka?

Objavljeno 16.03.2016.

Na društvenim mrežama širi se nezadovoljstvo hranom iz studentskih menzi, a čini se da hrana iz menze na Cvjetnom nosi ovogodišnju pobjedničku titulu najgore u kategoriji.

Znoj, suze i napeti mišići: Nudimo par ideja kako postići 'u zdravom tijelu zdrav duh'

Objavljeno 09.03.2016.

Fitness-instruktorica Nikolina Bestić napominje da mladi ne vježbaju dovoljno ili vježbaju nekoliko mjeseci dok im ne postane preteško.

Upozorenje: ova te omiljena hrana poružnjuje

Objavljeno 09.11.2015.

Najnovija studija mogla bi vas natjerati da dvaput razmislite prije nego opet u menzi naručite 2 pizze (jer su tako male) i krumpiriće sa strane...

Voće: kada ga jesti, a kada izbjegavati?

Objavljeno 23.06.2015.

Iako današnje vrijeme više nalikuje na jesen, ljeto nam je kalendarski počelo.

Iako imaju veća prava prehrane, nemaju ih gdje iskoristiti: studenti u Otočcu bez menze

Objavljeno 13.05.2015.

Studentski zbor Gacke oglasio se o problemu studenata koji studiraju u Otočcu. Iako studenti Grada Otočca posebnom odlukom ministra imaju veću razinu prava prehrane, paradoks je u tome što ta prava nemaju gdje iskoristiti. Čemu pusti iznosi na iksicama, ako ih nemaju gdje provući? Dosad ih je odbio Učenički dom Otočac, ali i neimenovani hotel.

Studenti sve zdraviji i mršaviji: ohrabrujući rezultati novog istraživanja

Objavljeno 07.04.2015.

Zdravlje studenata se iz godine u godinu poboljšava, a čak tri četvrtine mladih redovno vodi računa o svom tjelesnom zdravlju. Ove lijepe vijesti stižu iz Zavoda za zdravstvenu zaštitu studenata, a njihovi podaci pokazuju da su mladi sve skloniji redovitom vježbanju, a sve češće izbjegavaju alkohol i cigarete.

Dome, slatki dome: savjeti za preživljavanje u studentskom domu

Objavljeno 12.01.2015.

Život u studentskom domu nije nalik životu i komforu u sobici tvoje obiteljske kuće što ne znači da i tamo ne možeš napraiti “dome slatki dome” atmosferu.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se