Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom prehrana

Od ponedjeljka rade sve studentske menze u Zagrebu

Objavljeno 31.08.2013.

Studentski centar u Zagrebu izvijestio je na svojim web stranicama kako od ponedjeljka 2. rujna svi njihovi restorani u gradu počinju s pružanjem usluga subvencionirane studentske prehrane. Ili jednostavnije - kreću s normalnim radom.

Najbolja hrana za učenje

Objavljeno 16.12.2010.

Možda se neće svi složiti sa francuskom uzrečicom da si ono što jedeš, ali vjerovatno ćemo svi više manje potvrdno kimnuti glavom na "kako jedeš, tako i učiš"...

Tjestenina, grah i studentska glad

Objavljeno 04.06.2010.

Stjecanje znanja se odlično sljubljuje s istjecanjem para. Za tu gurmansku kombinaciju znaju svi koji su ikada stajali u redu za pizzu na Savi. No što reći na zapanjujuću statistiku da praktički četvrtina australskih studenata živi na rubu gladi?

Gdje je najbolja klopa u gradu? Zna Food!

Objavljeno 05.05.2010.

Želite li saznati koji meksički restoran radi najbolje tortilje u vašem gradu, gdje je najveća pizza, a gdje su kolači za prste polizati?

Zaštitari provjeravaju X-ice u menzama - nema više posuđivanja

Objavljeno 12.11.2009.

Nema više zloporabe studentskih iskaznica u menzama Grada Zagreba! Odlučila je tako uprava Studentskog centra i uživanje u jeftinoj klopi na tuđu iskaznicu proglasila - "kaznenim djelom"...

Studenti nemaju gdje jesti

Objavljeno 02.10.2009.

Rješenje se mora uskoro pronaći jer predavanja samo što nisu počela. U studenom i prosincu čak se 700 studenata hrani u menzi, kazao je Slobodan Pola. Nažalost, u Puli za sada ne postoje restorani koji imaju prostorni kapacitet za veći broj studenata, kažu u Ministarstvu.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se