Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom program

U Splitu predstavljen novi studijski program: Postani inženjer održive gradnje

Objavljeno 15.09.2016.

Na splitskom FGAG-u predstavljeni su rezultati projekta Zelena i održiva gradnja na mediteranskom području, u sklopu kojeg je razvijen i novi studijski program: diplomski studijski program održive i zelene gradnje.

Tko se boji pauka još: FER-ovci osmislili robota koji djecu uči programiranju i elektronici

Objavljeno 27.07.2016.

STEMI je heksapodni robot koji se može složiti pomoću uputstava s mobilne aplikacije.

Održavanje motornih vozila, ljevarstvo, japanski: Odabrali smo 10 najneobičnijih studija koje možete upisati u Hrvatskoj

Objavljeno 26.07.2016.

Diljem hrvatskih sveučilišta su počeli upisi na studije za iduću akademsku godinu. I dok će većina odabrati neki od popularnih studija, ili onaj o kojem sanja cijeli život, postoje studiji koji su jednako vrijedni, ali djeluju pomalo neobično.

Saznaj koji ti deficitarni studijski programi donose dodatne bodove za smještaj u domu

Objavljeno 21.07.2016.

Ukoliko studiraš na jednome od studija koji su klasificirani kao deficitarni visokoškolski obrazovni programi imaš pravo na 200 dodatnih bodova kojima ćeš lakše osigurati mjesto u studentskom domu.

Ovo su najpopularniji fakulteti: Stigle rang-liste najpoželjnijih studija u Hrvatskoj

Objavljeno 19.07.2016.

Prema podacima Središnjeg prijavnog ureda Agencije za znanost i visoko obrazovanje, studijske programe je u ljetnom upisnom roku prijavilo 40.385, a pravo upisa ostvarilo je 29.590 kandidata.

Brendiranje i prepoznatljivost: Elektrotehnički fakultet u Osijeku mijenja ime i studijske programe

Objavljeno 25.05.2016.

Ovog ponedjeljka Elektrotehnički fakultet u Osijeku obilježio je 38. godišnjicu povodom koje je održana svečana sjednica Fakultetskog vijeća.

Novost na riječkom Ekonomskom fakultetu: prvi studij menadžment sigurnosti u EU

Objavljeno 11.04.2016.

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci pokreće novi poslijediplomski specijalistički studij 'Menadžment sigurnosti u EU'.

Obrazovni ciklus 'Ljudska prava i aktivno građanstvo' za studente u Zagrebu i Rijeci

Objavljeno 06.04.2016.

Civilno društvo, pogotovo njegov angažman u polju ljudskih prava i javnog zagovaranja, postao je nezamjenjiv dio svakodnevnog političkog života.

Raspisan Natječaj za studentske programe u 2016.g.

Objavljeno 04.04.2016.

Studentski zbor je na sjednici održanoj 31. ožujka 2016. donio odluku o raspisivanju Natječaja za sufinanciranje studentskih programa u 2016. godini.

Hit na internetu: Od studenata se traži samo jedno, a to su dvije stvari…

Objavljeno 02.03.2016.

Disciplinska pravila i pravila ocjenjivanja na kolegiju Tehnike programiranja, objavljena na Facebook stranici prof. Jurića s Elektrotehničkog fakulteta u Sarajevu pravi su hit na internetu.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se