Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom program

Hour of Code na FER-u: programiranje za početnike

Objavljeno 09.12.2015.

Fakultet elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu i ove se godine, četvrti put zaredom, uključio u najveći obrazovni događaj u povijesti, Sat programiranja (eng. Hour of Code).

Ususret Božiću: Tjedni program Adventa na Europskom trgu

Objavljeno 27.11.2015.

Advent na Europskom trgu otvara se u subotu, 28. studenoga u 18 sati vješanjem tisućitog srca te nastupom elektropop dua Nipplepeople (od 20 sati). Nakon otvorenja, u adventskoj atmosferi na jedinom trgu s tisuću srca moći će se uživati narednih 40 dana, sve do 6. siječnja.

Nude smještaj, prehranu, udžbenike, stipendije: Sve veći interes za vojne studijske programe

Objavljeno 02.09.2015.

Na Hrvatsko vojno učilište 'Petar Zrinski' u nedjelju je navečer stiglo 115 kadeta druge generacije studenata koji će polaziti tri prediplomska studijska programa toga učilišta. Već u ponedjeljak prijepodne počeli su i prvi dio vojne obuke.

Počeli upisi: postani student prve generacije Programa postakademskog zapošljavanja

Objavljeno 19.06.2015.

Sveučilište u Splitu raspisalo je natječaj za upis prve generacije studenata na Program postakademskog zapošljavanja i stjecanja upravljačkih sposobnosti. Detalje o programu i uvjetima upisa pročitajte u članku.

Pokrenut program Postakademskog zapošljavanja: studentima i do 240 tisuća kuna potpore

Objavljeno 17.06.2015.

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Vedran Mornar i rektor Sveučilišta u Splitu Šimun Anđelinović potpisali su u utorak u Splitu sporazum o pokretanju Programa postakademskog zapošljavanja.

Medicinski fakultet od jeseni će nuditi dva nova studijska programa

Objavljeno 01.04.2015.

Na jučer održanoj 5. sjednici Senata Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayerau akademskoj 2014./2015. godini članovi Senata su razmatrali i usvojili ukupno33 točke, među kojima je najzanimljivija ustroj dva nova studijska programana Medicinskom fakultetu.

Tko je dobio sredstva, a tko ne: stigli rezultati Natječaja za studentske programe u 2015.

Objavljeno 31.03.2015.

Ako ste i vi sudjelovali u prijavljivanju studentskih programa i projekata za 2015. godinu, provjerite jesu li vam odobrena sredstva i u kojem iznosu. Ako se kraj vašeg projekta kućica s rezultatima "crveni" – provjerite zbog čega je vašem projektu uskraćeno financiranje.

Hoće li se u Osijeku moći studirati arhitektura, dentalna medicina i farmacija?

Objavljeno 09.03.2015.

U vijećnici Rektorata Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku organiziran je zajednički sastanak članova Uprave osječkog Sveučilišta, predstavnika Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te Agencije za znanost i visoko obrazovanje na kojem se raspravljalo o problemima visokog obrazovanja na Sveučilištu u Osijeku i novim studijskim programima.

Novi studijski programi na Sveučilištu u Rijeci

Objavljeno 12.02.2015.

Preddiplomski sveučilišni studijski program Marketing u turizmu Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu te poslijediplomski studiji Medicinskog fakulteta Endokrinologija i dijabetologija, Gastroenterologija, Kardiologija te Opća interna medicina i Internistička onkologija – novi su programi Sveučilišta u Rijeci.

Natječaj za studentske programe za 2015. godinu

Objavljeno 29.01.2015.

Raspisuje se Natječaj za studentske programe koji će trajati od 2. do 20. veljače, ovisno o području kojim se podnositelj programa bavi.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se