Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom program

Novost na riječkom Ekonomskom fakultetu: prvi studij menadžment sigurnosti u EU

Objavljeno 11.04.2016.

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci pokreće novi poslijediplomski specijalistički studij 'Menadžment sigurnosti u EU'.

Obrazovni ciklus 'Ljudska prava i aktivno građanstvo' za studente u Zagrebu i Rijeci

Objavljeno 06.04.2016.

Civilno društvo, pogotovo njegov angažman u polju ljudskih prava i javnog zagovaranja, postao je nezamjenjiv dio svakodnevnog političkog života.

Raspisan Natječaj za studentske programe u 2016.g.

Objavljeno 04.04.2016.

Studentski zbor je na sjednici održanoj 31. ožujka 2016. donio odluku o raspisivanju Natječaja za sufinanciranje studentskih programa u 2016. godini.

Hit na internetu: Od studenata se traži samo jedno, a to su dvije stvari…

Objavljeno 02.03.2016.

Disciplinska pravila i pravila ocjenjivanja na kolegiju Tehnike programiranja, objavljena na Facebook stranici prof. Jurića s Elektrotehničkog fakulteta u Sarajevu pravi su hit na internetu.

Britanska vlada sufinancira hrvatske studente: diplomiraj u Velikoj Britaniji

Objavljeno 19.01.2016.

Hrvatski studenti sada mogu upisati diplomski studij u Velikoj Britaniji mnogo lakše. Britanska vlada odlučila je početkom 2016. otvoriti sistem državnog kreditiranja za hrvatske studente koje žele studirati diplomski studij na Ujedinjenom Kraljevstvu.

Prvi dan vaše budućnosti: Započele prijave studijskih programa

Objavljeno 07.01.2016.

Došlo doba da se studirati proba, došlo vrijeme da se studijski programi prijave...

Bolonja ozbiljno posrće: nepotrebno znanje ne priprema nas za posao

Objavljeno 21.12.2015.

Ako već nije propao, Bolonjski proces ozbiljno posrće u provedbi obrazovnog sustava. Tako prvostupnike s tri godine završenog fakulteta ne treba gotovo nitko na hrvatskom tržištu rada i ta im kvalifikacija ne daje prednost pri zapošljavanju u odnosu na one koji su završili samo srednju školu.

Hour of Code na FER-u: programiranje za početnike

Objavljeno 09.12.2015.

Fakultet elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu i ove se godine, četvrti put zaredom, uključio u najveći obrazovni događaj u povijesti, Sat programiranja (eng. Hour of Code).

Ususret Božiću: Tjedni program Adventa na Europskom trgu

Objavljeno 27.11.2015.

Advent na Europskom trgu otvara se u subotu, 28. studenoga u 18 sati vješanjem tisućitog srca te nastupom elektropop dua Nipplepeople (od 20 sati). Nakon otvorenja, u adventskoj atmosferi na jedinom trgu s tisuću srca moći će se uživati narednih 40 dana, sve do 6. siječnja.

Nude smještaj, prehranu, udžbenike, stipendije: Sve veći interes za vojne studijske programe

Objavljeno 02.09.2015.

Na Hrvatsko vojno učilište 'Petar Zrinski' u nedjelju je navečer stiglo 115 kadeta druge generacije studenata koji će polaziti tri prediplomska studijska programa toga učilišta. Već u ponedjeljak prijepodne počeli su i prvi dio vojne obuke.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se