Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom program

Počeli upisi: postani student prve generacije Programa postakademskog zapošljavanja

Objavljeno 19.06.2015.

Sveučilište u Splitu raspisalo je natječaj za upis prve generacije studenata na Program postakademskog zapošljavanja i stjecanja upravljačkih sposobnosti. Detalje o programu i uvjetima upisa pročitajte u članku.

Pokrenut program Postakademskog zapošljavanja: studentima i do 240 tisuća kuna potpore

Objavljeno 17.06.2015.

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Vedran Mornar i rektor Sveučilišta u Splitu Šimun Anđelinović potpisali su u utorak u Splitu sporazum o pokretanju Programa postakademskog zapošljavanja.

Medicinski fakultet od jeseni će nuditi dva nova studijska programa

Objavljeno 01.04.2015.

Na jučer održanoj 5. sjednici Senata Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayerau akademskoj 2014./2015. godini članovi Senata su razmatrali i usvojili ukupno33 točke, među kojima je najzanimljivija ustroj dva nova studijska programana Medicinskom fakultetu.

Tko je dobio sredstva, a tko ne: stigli rezultati Natječaja za studentske programe u 2015.

Objavljeno 31.03.2015.

Ako ste i vi sudjelovali u prijavljivanju studentskih programa i projekata za 2015. godinu, provjerite jesu li vam odobrena sredstva i u kojem iznosu. Ako se kraj vašeg projekta kućica s rezultatima "crveni" – provjerite zbog čega je vašem projektu uskraćeno financiranje.

Hoće li se u Osijeku moći studirati arhitektura, dentalna medicina i farmacija?

Objavljeno 09.03.2015.

U vijećnici Rektorata Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku organiziran je zajednički sastanak članova Uprave osječkog Sveučilišta, predstavnika Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te Agencije za znanost i visoko obrazovanje na kojem se raspravljalo o problemima visokog obrazovanja na Sveučilištu u Osijeku i novim studijskim programima.

Novi studijski programi na Sveučilištu u Rijeci

Objavljeno 12.02.2015.

Preddiplomski sveučilišni studijski program Marketing u turizmu Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu te poslijediplomski studiji Medicinskog fakulteta Endokrinologija i dijabetologija, Gastroenterologija, Kardiologija te Opća interna medicina i Internistička onkologija – novi su programi Sveučilišta u Rijeci.

Natječaj za studentske programe za 2015. godinu

Objavljeno 29.01.2015.

Raspisuje se Natječaj za studentske programe koji će trajati od 2. do 20. veljače, ovisno o području kojim se podnositelj programa bavi.

Kol’ko nas ima: svi studijski programi na jednom mjestu

Objavljeno 20.01.2015.

Jeste li se ikad zapitali koliko studijskih programa postoji u Hrvatskoj? Koliko je sveučilišnih, stručnih, specijalističkih, dodiplomskih, diplomskih ili poslijediplomskih?

SC STUDOM – NEXTBIKE biciklijada 2014.

Objavljeno 04.11.2014.

Ako si uvijek na svom vjernom biciklu i nikamo ne ideš bez njega, onda je ova biciklijada pravi bombončić za tebe. Nemoj propustiti još jednu priliku da pedaliraš, a usto se i odlično zabaviš.

Ma koji 'šmokljani': najviše zarađuju kompjuterski ‘geekovi’!

Objavljeno 06.10.2014.

Istraživanje provedeno na uzorku studenata koji diplomiraju na fakultetima u Velikoj Britaniji pokazalo je da su geekovi možda ipak sretniji u životu no što biste vi željeli. Tko se zadnji smije…
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se