Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom program

Hoće li se u Osijeku moći studirati arhitektura, dentalna medicina i farmacija?

Objavljeno 09.03.2015.

U vijećnici Rektorata Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku organiziran je zajednički sastanak članova Uprave osječkog Sveučilišta, predstavnika Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te Agencije za znanost i visoko obrazovanje na kojem se raspravljalo o problemima visokog obrazovanja na Sveučilištu u Osijeku i novim studijskim programima.

Novi studijski programi na Sveučilištu u Rijeci

Objavljeno 12.02.2015.

Preddiplomski sveučilišni studijski program Marketing u turizmu Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu te poslijediplomski studiji Medicinskog fakulteta Endokrinologija i dijabetologija, Gastroenterologija, Kardiologija te Opća interna medicina i Internistička onkologija – novi su programi Sveučilišta u Rijeci.

Natječaj za studentske programe za 2015. godinu

Objavljeno 29.01.2015.

Raspisuje se Natječaj za studentske programe koji će trajati od 2. do 20. veljače, ovisno o području kojim se podnositelj programa bavi.

Kol’ko nas ima: svi studijski programi na jednom mjestu

Objavljeno 20.01.2015.

Jeste li se ikad zapitali koliko studijskih programa postoji u Hrvatskoj? Koliko je sveučilišnih, stručnih, specijalističkih, dodiplomskih, diplomskih ili poslijediplomskih?

SC STUDOM – NEXTBIKE biciklijada 2014.

Objavljeno 04.11.2014.

Ako si uvijek na svom vjernom biciklu i nikamo ne ideš bez njega, onda je ova biciklijada pravi bombončić za tebe. Nemoj propustiti još jednu priliku da pedaliraš, a usto se i odlično zabaviš.

Ma koji 'šmokljani': najviše zarađuju kompjuterski ‘geekovi’!

Objavljeno 06.10.2014.

Istraživanje provedeno na uzorku studenata koji diplomiraju na fakultetima u Velikoj Britaniji pokazalo je da su geekovi možda ipak sretniji u životu no što biste vi željeli. Tko se zadnji smije…

‘Muški’ i ‘ženski’ fakulteti: predrasude o djevojkama s tehničkih fakulteta

Objavljeno 25.09.2014.

Od ukupnog broja studenata Elektrotehničkog fakulteta u Osijeku samo je 10% djevojaka, dok ih na Građevinskom fakultetu ima 25%. Dokaz je to da na tehničkim fakultetima studira premalo djevojaka te da su neki poslovi iz tehničke struke još uvijek rezervirani pretežito za muškarce.

Ovo su najpopularnije zemlje za razmjenu među hrvatskim studentima!

Objavljeno 16.07.2014.

Europska komisija objavila je statističke podatke koji pokazuju da je u akademskoj godini 2012./13. oko 270.000 studenata – što je novi rekord – profitiralo od financijske potpore Europske unije namijenjene studiranju ili obavljanju prakse u inozemstvu.

Čak 85% ispitanika spremno na prekvalifikaciju!

Objavljeno 02.07.2014.

Da na hrvatskom tržištu rada vlada neusklađenost ponude i potražnje nije nikakva novost. Stoga je portal EduCentar na gotovo 400 ispitanika istražio postoji li zainteresiranost građana za prekvalifikaciju i za koja točno područja.

Provjerite koliko će vaše fotke imati ‘lajkova’ prije nego što ih objavite!

Objavljeno 28.04.2014.

Radi se o novom programu koji izračunava popularnost vaše fotografije prije nego što je objavite. U nastavku pronađite i link na koji je potrebno otići i uploadati sliku koju god želite, a on će automatski izračunati koliko lajkova će ‘zaraditi’.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se