Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom razlozi

Svaki treći hrvatski student odustane od fakulteta: Ovo su najčešći razlozi zbog kojih tisuće mladih napuštaju studije

Objavljeno 06.04.2018.

Više je razloga zašto studenti iz Europske unije napuštaju studij, a sada su konačno otkriveni. Najnovije istraživanje Eurostata pokazuje da je 2016. popriličan broj hrvatskih studenata odustao od fakulteta, njih čak 37 900.

7 razloga zašto je Nutella bolja od svakog dečka

Objavljeno 09.07.2015.

Ako muškarcima pivo može biti bolje od žene, onda i ženama Nutella može biti bolja od bilo kojeg dečka. Evo i zašto...

Barem 4 razloga: zašto je dobro nakon diplome živjeti s roditeljima

Objavljeno 23.04.2015.

Sigurno si svjedočio/la reakcijama kolega kad im netko od prijetalja objavi da se nakon diplome vraća u roditeljsko gnijezdo. Iako je u Hrvatskoj situacija takva da većina mladih čak do tridesete godine živi s roditeljima, svi mi sanjamo da ćemo nakon fakulteta poletjeti i emancipirati se u svojoj gajbi.

Ne moraju baš svi diplomirati: zašto odustati od faksa?

Objavljeno 06.03.2015.

Iako je interes za studiranje i upisivanje fakulteta još uvijek velik, sve više mladih akademsko obrazovanje smatra opcijom, a ne potrebom. Tržište rada potpuno je neusklađeno s upisnim kvotama, sve je više nezaposlenih mladih osoba s diplomama, a ako se i zaposle – često taj posao nema puno veze s onime što su studirali. U Americi je 2013. godine studentski dug za školarine iznosio 1,1 trilijun dolara (što je više od duga po kartičnom plaćanju) stoga se sve više mladih okreće pokretanju vlastitih poslova.

Zašto djevojke briju noge?

Objavljeno 27.06.2014.

Odložite britvicu na pet minuta i pogledajte ovaj video!

Istraživanje Sveučilišta u Teksasu otkrilo 237 razloga zašto se seksamo

Objavljeno 13.06.2014.

Ako ste mislili da je jedini razlog zašto se ljudi seksaju taj što žele, niste bili u pravu. Stvari su uvijek kompliciranije, barem kad se uplete znanost...
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se