Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom seminarski rad

Prodaja seminarskih i diplomskih radova postala normalna stvar: Cijena seminarskog između 'samo' 400 i 600 kuna!

Objavljeno 24.05.2019.

"Znam neke kolege i kolegice koji bi pristali na kupnju seminarskog rada i to platili 500 do 1000 kuna, ovisno o ozbiljnosti rada, da bi na kraju taj njihov rad prošao kao plagijat," komentirala je studentica Lucija M. trenutnu situaciju kupnje diplomskih i seminarskih radova među studentima za RTL-ov magazin Potraga.

'Zaradim 50 eura po danu': Djevojka koja studentima piše seminarske radove otkrila koliko zarađuje

Objavljeno 13.12.2018.

Sve dok se studentima ne da pisati vlastite akademske radove, do tada će osobe koje to čine umjesto njih trljati ruke i dobro zarađivati. Tako neki zarade i do 50 eura ako u jednoj noći studentu treba napisati seminarski rad.

Kad te od blama dijeli samo jedan 'send': Studentica skoro poslala seminar s ovim naslovom - FOTO

Objavljeno 27.04.2018.

Rijetko koji student jedva čeka krenuti s pisanjem seminarskog rada jer uglavnom mora napisati jedan po kolegiju, a sezona pisanja uvijek nekako počinje kada i sezona učenja pa se mnogi naježe na sam spomen seminarskog. No, kada ga konačno napišu, studenti bi svakako trebali više puta provjeriti svoj rad jer je moguće da unutra ostane nešto što uopće nije za 'profesorske oči'.

'Povoljno pišem seminare, ali i disertacije': Tko je kriv što studentima drugi pišu radove?

Objavljeno 05.10.2016.

Seminarski radovi su ono što će pratiti svakog studenta kroz gotovo cijelo školovanje, a neki ih se toliko groze da plaćaju drugim ljudima da ih im napišu.

Što kad ne napišete seminar na vrijeme? Majstorska isprika kreativnog studenta

Objavljeno 28.09.2016.

Svi se nađemo u situaciji da nam se prikrade rok za predaju seminara, a mi nemamo niti jednog retka na papiru. Ponekad su životne okolnosti takve da nas, uz najbolju volju, sprečavaju da odradimo obaveze, a ponekad nam se jednostavno ne da.

Izbjegavaj ih u širokom luku: Najčešće jezične pogreške iz seminarskih radova

Objavljeno 05.05.2016.

Internetska komunikacija koja mora biti brza i jednostavna i te kako utječe na pismenost studenata i srednjoškolaca.

Kako napisati dobar seminar koji će se istaknuti u moru ostalih radova

Objavljeno 12.02.2016.

Jedan od najtežih zadataka koji ćeš morati savladati nakon upisa na fakultet jest pisanje dobrog, kvalitetnog seminara i kasnije završnog rada.

Snađi se, druže: trikovi kojima ćeš 'napumpati' broj stranica svog seminara

Objavljeno 25.02.2015.

Svima nam je poznat onaj osjećaj kad čitaš, istražuješ i tipkaš do ludila, a i dalje nikako da postigneš onu kvotu stranica koju ti je zadao profesor. Osjećaj je čista depresija (iako ipak bolji nego kad broji slovne znakove prilikom ocjenjivanja).
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se