Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom sms

U ZET-u više nikada neće biti plaćanja karte SMS-om: Studenti otkrili zašto su voljeli ovu opciju

Objavljeno 15.05.2017.

Mogućnost plaćanja tramvajske i autobusne karte u Zagrebu ne postoji još od 2013., iako su ovu opciju svi putnici izuzetno voljeli, a studenti osobito.

Zagrebački student ekonomije na odgovornoj poziciji: S 22 godine već je projekt menadžer u multimilijunskoj tvrtki

Objavljeno 20.12.2016.

Iako se sve češće čini da mladi ljudi i studenti nemaju perspektivu niti šansu za pronaći posao u Hrvatskoj i dalje susrećemo svijetle primjere koji nas uvjeravaju u suprotno. Jedan od njih je i 22-godišnji student ekonomije Nedim Čehajić koji je u tvrtki SMSGlobal dospio na rukovodeće mjesto.

Studentska romantika: Slatke poruke koje vam mogu proći samo na faksu

Objavljeno 10.10.2016.

Iako nam tijekom studiranja fakultet preokupira većinu slobodnog vremena i života generalno, uvijek imamo vremena za slanje romantičnih poruka dragoj osobi pred kojom se ne bojimo razotkriti i pokazati da smo totalna 'lignja'.

Božićne sms poruke i čestitke - razveselite svoje najdraže

Objavljeno 22.12.2015.

S obzirom da je sada već malo kasnu za kupovinu Božićne razglednice i slanje iste (što bi bila višestruko bolja ideja), donosimo vam neke od najljepših SMS poruka kojima možete razveseliti svoje najdraže...

Prekidi u četiri oka stvar su prošlosti – digitalno “baj, baj” sve popularnije!

Objavljeno 14.03.2014.

Kako pokazuju rezultati jednog istraživanja, više od polovine parova koji su prekinuli vezu tokom prošle godine, učinilo je to putem poruke ili preko društvenih mreža...

Istraživanje – studenti konstantno šalju SMS-ove pod predavanjima

Objavljeno 15.11.2013.

Mobiteli su postali uređaji koji su nezaobilazan dio naših života, stoga ne čudi da su stalno pored nas pa čak i kada spavamo. Međutim, koristimo ih sve više u situacijama kad doista ne bismo trebali.

Sms poruke - ljubavne, romantične, sexy, humor…

Objavljeno 09.01.2010.

U rubrici sms poruke na portalu Teen385.com možete pronaći mnoštvo romantičnih, zabavnih, smiješnih i drugih poruka za svoje prijatelje, simpatije, dečke, cure…
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se