Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom snovi

'Sanjala sam da se najneprivlačniji profesor skinuo': Saznali smo koje to najgore NOĆNE MORE muče naše studente tijekom studija

Objavljeno 09.02.2018.

Noćna mora je po definiciji neugodan san u kojem osoba doživljava strašne scene koje joj izazivaju strah, tjeskobu, žalost i očaj. Premda nas ova definicija podsjeća na jedan dio studiranja, svi smo barem jednom imali loš san u kojem su glavni akteri bili faks, profesor ili ispit.

I kad spavaju, muči ih faks! Otkriveno kojih 5 noćnih mora studenti često sanjaju

Objavljeno 08.01.2018.

Koji je najgori san koji student može usnuti? Vjerojatno da je pao ispit za koji se pripremao duže vrijeme ili čak cijelu godinu. No, zapravo se više ni ne moramo pitati koje noćne more muče studente jer je istraženo koje strašne snove najčešće snivaju.

Tata studentice s FFZG-a uzvraća udarac: 'Saborske zastupnike plaćaju roditelji studenata koje ste najprimitivnije izvrijeđali'

Objavljeno 26.09.2016.

Javnost je ostala zgrožena nad Facebook statusom saborskog zastupnika Željka Glasnovića u kojem poziva na 'pendrečenje' i napad na studente Filozofskog fakulteta suzavcem.

Fotografija u životopisu izlaže vas diskriminaciji na temelju vašeg izgleda

Objavljeno 18.05.2015.

Iako je općeprihvaćeno mišljenje da će vas dobar izgled često 'šlepati' u životu, novo istraživanje pokazalo je da lijepe i 'fit' žene imaju 30% manje šanse za dobivanje posla.

Od ekonomista do šetača pasa: mladić dao otkaz i odlučio slijediti snove!

Objavljeno 27.03.2015.

Nakon što se pet godina bavio financijama u jednoj londonskoj tvrtki, Matt Hein shvatio je da to nije posao za njega.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se