Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom sportovi

Jedriličari, skiperi, kajakaši: Ovo su POPULARNI smjerovi za koje se studenti otimaju

Objavljeno 14.08.2020.

Posljednih se godina na jednom od najpopularnijih fakulteta u Hrvatskoj, Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, bilježi sve veći interes za sportove na vodi.

Kampusijada najavila najveću posjećenost i najbogatiji program dosad

Objavljeno 09.05.2017.

Na ovogodišnjoj, osmoj Kampusijadi natjecatelji su mogu birati između čak 21 discipline u kojoj će sudjelovati. Cilj ovoga projekta je zainteresirati studente Sveučilišta u Zagrebu za rekreaciju, sport i druženje na otvorenom.

Izbjegavanje profesora na sto metara: Nepostojeći sportovi u kojima bi studenti bili prvaci

Objavljeno 18.04.2017.

Klasični sportovi poput nogometa, košarke ili tenisa u svijetu stvaraju puno love, a sportaše čine pravim zvijezdama. Ako upalimo maštu i krenemo razmišljati u kojim nepostojećim disciplinama bi studenti bili nenadmašivi, na pamet nam pada nekoliko opcija.

Najhrabriji studenti prkosili kiši: Hrvatski studiji najtrofejniji fakultet ovogodišnje Kampusijade

Objavljeno 16.05.2016.

Kampusijada, sportsko natjecanje zagrebačkih studenata, treću godinu zaredom ugostila je na Kampusu Borongaj studente željne zabave i natjecanja.

Traju prijave za ovogodišnju Kampusijadu – očekuje se više od 900 prijavnica zagrebačkih studenata!

Objavljeno 28.04.2016.

Organizacijski odbor Kampusijade, najvećeg sportskog natjecanja zagrebačkih studenata, otvorio je prošloga tjedna prijave za preko dvadeset disciplina u kojima će se studenti moći natjecati i osvojiti bogate nagrade koje uključuju putovanja u Krakow, Sarajevo i Budimpeštu!

Samo za najhrabrije: egzotični sportovi kojima se možeš baviti u Zagrebu

Objavljeno 05.04.2016.

Poluge, zahvati, bacanja, pedaliranje... samo su neke od tehnika sportova za kojima raste interes među rekreativcima. Vrijeme je da poradimo na kondiciji jer ljeto je pred vratima!

Studentski dan sporta 23. listopada u Zagrebu, Splitu i Varaždinu

Objavljeno 20.10.2014.

Hrvatski akademski sportski savez u suradnji s partnerima organizira tradicionalnu sportsko – zabavnu manifestaciju pod nazivom „Studentski dan sporta“ koja će se u četvrtak, 23. listopada 2014. održati u užem centru Zagreba, Splita i Varaždina.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se