Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom stipendija

PBZ d.d. objavila natječaj za dodjelu 30 studentskih stipendija

Objavljeno 08.08.2016.

Privredna banka Zagreb d.d. objavila je natječaj za dodjelu 30 studentskih stipendija iz područja informacijske i komunikacijske tehnologije.

Analiziramo novosti u nacrtu Pravilnika o dodjeli državne stipendije: rok za isplatu i dalje nedefiniran

Objavljeno 02.08.2016.

Nacrt dugo očekivanog Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na državnu stipendiju donio je nekoliko značajnih novosti, a nastao je nakon prosvjeda ispred MZOS-a održanih početkom lipnja.

'Braniteljsku stipendiju' dobilo 5897 studenata: jesi li među njima?

Objavljeno 06.07.2016.

Iz Fonda za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, uvažavajući uvjete natječaja, odobreno je 5897 stipendija za školsku odnosno akademsku godinu 2015./2016.

Vlada dala suglasnost za isplatu 'braniteljskih' stipendija

Objavljeno 06.07.2016.

Vlada je danas na sjednici dala suglasnost na odluku o isplati trećine prošlogodišnje neto dobiti Fonda hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji.

Studentica napisala pismo gradonačelniku: 'Dok ti sjediš u fotelji, ja se educiram'

Objavljeno 23.06.2016.

Dvadesetdvogodišnja studentica fizike, Mladenka Ostojić, napravila je pravu pometnju na društvenim mrežama pismom koje je nedavno uputila svome gradonačelniku.

Zapele i 'braniteljske' stipendije: 'Naši su očevi bili na prvoj crti, a mi smo vam na zadnjem mjestu'

Objavljeno 21.06.2016.

Nakon trakavice zvane državna stipendija, iz pozadine polako nadire još jedan veliki neriješeni problem – onaj braniteljskih stipendija.

Kćer, otac i jedan burek: priča o studentici koja je rasplakala regiju, a i vas će

Objavljeno 17.06.2016.

U ovoj priči piše sve: da je stipendija dovoljna da od nje pomognete i roditeljima, da se dobar odgoj vidi u svakoj našoj gesti, da uvijek postoje oni kojima je lakše i teže nego nama, da je tužno kad trbuhom za kruhom moramo otići iz svog grada ili zemlje, da će jednog dana biti lakše i bolje...

Nacionalna zaklada za potporu učeničkom i studentskom standardu 'oživjela' nakon smjene na sjednici Vlade

Objavljeno 14.06.2016.

Nakon što je, na zadnjoj sjednici Vlade, sa svog položaja razriješena članica Ružica Beljo Lučić, a na njeno mjesto "ustoličena" Željka Nenadić-Tabak, Nacionalna zaklada uskrsnula je iz mrtvih i objavila Natječaj za dodjelu stipendija.

Dosta nam je floskula: Studenti pokrenuli peticiju za izmjenu uvjeta dodjele državne stipendije

Objavljeno 25.05.2016.

Nezadovoljni uvjetima i pravilima koji stoje u natječaju za dodjelu prava na Državne stipendije, kao i samom provedbom dodjeljivanja tih istih prava, studenti dobitnici Državne stipendije akademske godine 2015./2016. pokrenuli su peticiju upućenu Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa.

Bolje kasno nego nikad: danas krenula isplata državnih stipendija

Objavljeno 24.05.2016.

Studenti koji k'o ozebli čekaju da ih osunča stipendija na računu napokon su se poveselili – od danas je krenula isplata dugoočekivane državne potpore.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se