Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom stipendija

Što će ove godine birati maturanti? Najveći interes za sestrinstvo, Policijsku akademiju i Vojno učilište

Objavljeno 19.02.2018.

Sajam fakulteta organizirala je, uz potporu županije, Udruga studenata Bjelovarsko-bilogorske županije, a predstavilo se 40 fakulteta.

Niste dobili stipendiju? Evo što možete učiniti da vas fakultet OSLOBODI PLAĆANJA školarine

Objavljeno 19.01.2018.

Studenti koji su se prijavili na natječaj za državne stipendije jučer su mogli vidjeti pomaknutu rang listu i vidjeti jesu li ipak ostvarili pravo na novčanu potporu. No, studenti slabijeg socio-ekonomskog statusa mogu djelomično odahnuti ako pravo na stipendiju nisu ostvarili jer postoji još jedna opcija pomoći u školovanju.

Nove rang liste dobitnika državne stipendije: Pogledajte kakvo je stanje nakon promjene praga natječaja

Objavljeno 18.01.2018.

Iz Ministarstva znanosti i obrazovanja opet stižu novosti.

Za studente Hrvate izvan Hrvatske 500 stipendija: Provjeri kako do 700 kuna mjesečno!

Objavljeno 02.01.2018.

100 stipendija nudi se za one koji studiraju u Hrvatskoj, a čak 400 za studente koji će diplomu steći u Bosni i Hercegovini.

Bio je najbolji student PMF-a: Naš mladi političar primao mnoge stipendije, a zbog jedne dobio prijavu

Objavljeno 21.12.2017.

S prosjekom ocjena 4,93, vođa opozicije, Davor Bernardić bio je jedan od najboljih studenata na PMF-u. Premda je završio fiziku, trenutno priprema doktorski rad na zagrebačkoj Ekonomiji. Javnost je ipak uznemirila vijest da je skupi studij u sklopu škole Cotrugli završio zahvaljujući stipendiji, iako je u tom periodu bio saborski zastupnik.

10 000 kuna godišnje: Studenti pomorskih fakulteta od sljedeće godine mogu računati na novu stipendiju

Objavljeno 21.12.2017.

Na inicijativu Sekcije mladih Sindikata pomoraca Hrvatske, SPH pokreće novi projekt - stipendiranje studenata pomorskih fakulteta.

HBOR dijeli 5 stipendija: Uz pozamašnu svoticu nude i mogućnost zapošljavanja nakon diplome

Objavljeno 14.12.2017.

Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) dodjeljuje pet stipendija studentima koji uče u području informacijskih tehnologija, odnosno IT-a. Osim toga, u istom sektoru HBOR daje i mogućnost zapošljavanja odmah nakon završetka studija.

Ostala bez roditelja kao djevojčica – danas je jedna od naših najboljih studentica

Objavljeno 14.12.2017.

Unatoč nesretnim okolnostima uslijed kojih je ostala bez roditelja još kao djevojčica, ova uspješna studentica na najboljem je putu da završi fakultet. Ova će joj stipendija dodatno olakšati u toj namjeri.

Prilika za studente ispod crte: Produljen rok za prihvaćanje STEM stipendije – ako se ne javite, stipendija odlazi drugome

Objavljeno 06.12.2017.

Ove godine po prvi puta Ministarstvo znanosti i obrazovanja želi dati svoj obol rješavanju problema prevelike dominacije osoba s diplomom u društvenim područjima poticanjem i nagrađivanjem studenata na studijskim programima koji imaju najveću perspektivu generiranja ekonomskog rasta u Hrvatskoj.

Lidl vam nudi studij u Njemačkoj: Saznajte ispunjavate li uvjete za ovu cool stipendiju

Objavljeno 04.12.2017.

Već par godina Lidl razveseljava mlade svojim programom 'Start@Lidl', a sada dobre vijesti za sebe mogu naći maturanti i studenti prve godine ekonomije. Radi se o dodiplomskom studiju trgovine u Njemačkoj.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se