Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom student

U najprestižnijem društvu: Ovo je TOP 10 najpoželjnijih studija među ovogodišnjim maturantima

Objavljeno prije 2 dana

Agencija za znanost i obrazovanje objavila je popis 10 najpopularnijih studija, gledajući omjer broja prvih prijava i kvote za upis u prvu godinu preddiplomskog studija u akademskoj godini 2020./2021.

Najavili izgradnju prije 4 godine, započeli prije 2, a sada je napokon gotova! 110 studenata useljava u novi studentski dom

Objavljeno prije 2 dana

Još prije četiri godine najavljena je izgradnja studentskog doma u Požegi, a ove godine studenti će u njega napokon moći useliti.

Kad muško dijeli savjete! Studentica u grupi zamolila za pomoć zbog GADNOG PMS-a: Savjet kolege raspalio žestoku raspravu

Objavljeno prije 3 dana

Javna je tajna da studenti komuniciraju o svemu putem internih grupa. I dok su one na Facebooku možda najaktivnije i najbrže pružaju informacije zbog broja članova, postoje i one manje gdje su okupljeni npr. studenti iste godine ili zajedničkih kolegija.

Sa starcima se posvađao ZBOG STUDIJA i razbio zdjelu: Optužili ga za psihičko nasilje, a platio je i finu kaznu...

Objavljeno prije 3 dana

Završetak srednje škole i odabir budućeg studija zna biti stresno razdoblje kako za maturante, tako i za njihove roditelje.

Novo žarište u Hrvatskoj: Slavili OBRANU DIPLOME – zarazilo se 12 osoba iz raznih dijelova Hrvatske

Objavljeno prije 3 dana

U Hrvatskoj raste broj oboljelih od koronavirusa. S obzirom na sezonu raznih okupljanja, žarišta se javljaju diljem zemlje.

Ništa od vize za studiranje! SAD iz zemlje izbacuje sve strane studente koji će najesen studirati online

Objavljeno prije 4 dana

Odluku na odlazak na studij u inozemstvu uvijek je trebalo dobro promisliti, naročito ako se odlučujemo za drugi kontinent. Ove godine, situaciju je dodatno otežala i pandemija koronavirusa koja utiče na zatvaranje granica diljem svijeta.

Na ovaj TOP zagrebački faks možeš se upisati dok ispijaš jutarnju kavu u pidžami, šećeš uz more ili čekaš tramvaj

Objavljeno prije 4 dana

Studentima će ljetni semestar 2020. godine zasigurno ostati u sjećanju po predavanjima online, a isto vrijedi i za maturante koji će uskoro uploviti u brucoške vode.

Studenti u Osijeku ostali bez subvencije za privatni smještaj: Provjeri u kojih 10 hrvatskih gradova imaš pravo na pomoć ako ne upadneš u dom

Objavljeno prije 4 dana

Studentski centar Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku raspisao je natječaj za smještaj studenata u studentskim domovima i objavio novosti za subvencioniranje smještaja studenata u privatnom aranžmanu.

Korona i među maturantima? Student Tehničkog fakulteta zarazio se na maturalnoj: Ostali ljuti jer i dalje moraju na ispite uživo – zbog prepisivanja

Objavljeno prije 5 dana

S popuštanjem restrikcijskim mjera, otvaranjem granica i povratkom na fakultete zbog polaganja ispita, epidemiološka situacija značajnije se pogoršava među studentskom populacijom.

Izdvajali 1000 kuna mjesečno za stan: Vijest o alternativi skupome smještaju razveselila studente ovog Veleučilišta

Objavljeno prije 6 dana

Na radost studenata, Bjelovar napokon dobiva svoj prvi studentski dom.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se