Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom studentska prehrana

Student se zaljubio u ovaj umak iz SC-a: 'Nijedan mu nije ni blizu'

Objavljeno 28.11.2016.

Tko kaže da se u zagrebačkim menzama ne jede dobro?

Pravilnik o kojem ovih dana pričaju svi studenti: Znaš li pod kojim uvjetima možeš ostati bez subvencije na x-ici?

Objavljeno 20.10.2016.

Zamislite da dođete u studentsku menzu, natrpate svoj pladanj omiljenom hranom, a na blagajni uslijedi šok jer ste upravo saznali da ste ostali bez subvencije na x-ici.

Čakovec još uvijek bez menze: Ministarstvo i vlasnik restorana se 'loptaju', studenti pokrenuli peticiju

Objavljeno 18.10.2016.

Studenti u Čakovcu još uvijek ne znaju kada će napokon moći 'peglati' svoje x-ice u menzi i pojesti subvencionirani obrok.

Novca na iksicama ima, ali menze nema: Studenti u Čakovcu nemaju gdje jesti

Objavljeno 13.10.2016.

Čini se da problem studenata u Koprivnici nije jedinstven. Kolege iz Čakovca također nemaju gdje trošiti odobrena sredstva na iksicama.

Ribice s amonijakom, čips s jogurtom: najneobičnije grickalice koje jedu studenti diljem svijeta

Objavljeno 20.05.2016.

Godišnje se u cijelom svijetu potroši više od 300 milijarde dolara na popularne 'grickalice' koje nemaju nikakvu nutritivnu vrijednost. No, usprkos tome, jedemo ih u prevelikim količinama, a gotovo da svaka zemlja u svijetu ima svoju omiljenu.

Val nezadovoljstva hranom: Sprema li se pobuna protiv 'menzaških' obroka?

Objavljeno 16.03.2016.

Na društvenim mrežama širi se nezadovoljstvo hranom iz studentskih menzi, a čini se da hrana iz menze na Cvjetnom nosi ovogodišnju pobjedničku titulu najgore u kategoriji.

'Zašto u menzi jedemo go***?' - je li ovaj put studentima prekipjelo?

Objavljeno 17.03.2014.

U Facebook grupi koja okuplja studente iz doma Cvjetno, povela se rasprava o kvaliteti hrane koju konzumiraju u menzi koja se nalazi u sklopu doma. Crvi i žohari opet su, nažalost, prečesto spomenuti u ovoj raspravi.

Plati i pojedi – iz menze se više ne može iznositi hrana!

Objavljeno 04.02.2014.

Od subote je na snazi novi Pravilnik o potpori za pokriće troškova studentske prehrane koji nalaže zaposlenicima menzi kontrolu iznose li studenti hranu izvan menze.

Od subote nove/stare cijene u menzama!

Objavljeno 30.01.2014.

Iako je prošle godine Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta donijelo odluku o smanjivanju subvencije za hranu u menzama, takva odluka nije dugo ostala na snazi.

Studenti nemaju gdje jesti

Objavljeno 02.10.2009.

Rješenje se mora uskoro pronaći jer predavanja samo što nisu počela. U studenom i prosincu čak se 700 studenata hrani u menzi, kazao je Slobodan Pola. Nažalost, u Puli za sada ne postoje restorani koji imaju prostorni kapacitet za veći broj studenata, kažu u Ministarstvu.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se