Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom studentski dom

Studenti ne mogu do love: Bankomati u domu Cvjetno proradit će mjesec i pol dana nakon obnove

Objavljeno 01.03.2016.

Prema riječima upravitelja doma, Damira Mikulića, bankomati bi trebali proraditi sredinom ovog tjedna (danas ili u srijedu).

Premalo učionica u domovima: na 8 paviljona jedna prostorija za učenja

Objavljeno 16.02.2016.

Unatoč činjenici da slovi kao najmirniji zagrebački dom, u studentskom domu Cvjetno na Cvjetnom naselju zabave i sadržaja zasigurno ne fali, osim kad je jedna stvar u pitanju – učionice! Naime, ovdje se na 8 paviljona studentima nudi jedna jedina prostorija za učenje.

Nove studentske sobe nisu prilagođene osobama s invaliditetom

Objavljeno 03.02.2016.

'Mi studenti s invaliditetom u ovakvim sobama više se ne možemo ni družiti međusobno, popiti zajedničku kavu ili pomoći jedno drugome, jer ovdje jedva ima prostora za jednu osobu u kolicima...'

Studenti na Savi spasili bolesno mače: krmeljavo mijaukalo traži dom

Objavljeno 02.02.2016.

Fotografija malenog, crnog mačića krmeljavih očiju raznježila je i ganula mnoge kolege iz Studentskog doma Stjepan Radić. Izveli su brzinsku i dobronamjernu akciju spašavanja u kojoj su mačetu pružili prvu pomoć kako bi što prije ozdravilo - na sigurnome i toplome.

FOTO: U studentskim domovina započeo tihi prosvjed

Objavljeno 18.01.2016.

Krajem prošle godine, nakon što je objavljen novi, skuplji cjenik domskog smještaja, među studentima se rodila ideja o prosvjedu protiv ovog netransparentnog poteza Studentskog centra u Zagrebu.

'Što te ne otruje, zaklama te': U šnicli iz menze pronađena spajalica

Objavljeno 12.01.2016.

Ne znamo radi li se o vitaminsko-mineralnom dodatku prehrani ili nesretnom slučaju klamanja papira u prostorijama kuhinje 2. menze na 'Savi'...

Snježne radosti ispred domova: studenti izradili maštovite snjegoviće

Objavljeno 07.01.2016.

Prema snijegu nitko nije ravnodušan! Dok neki proklinju vremensku prognozu dokle god najavljuje bijele pahulje, drugi u snježnom pokrivaču uživaju do iznemoglosti.

Kaos u obnovljenim domovima: radovi traju, namještaj se raspada...

Objavljeno 07.01.2016.

Iako je useljavanje najavljeno od 4. siječnja, u neke rekonstruirane paviljone studenti nisu mogli ući, a oni paviljoni koji su bili spremni za useljavanje novih stanara nisu u potpunosti opremljeni.

Od danas možete useliti u svoje studentske domove

Objavljeno 04.01.2016.

Ukoliko ste među sretnicima koji su dobili dom, imamo jednu važnu i dobru vijest za sve vas. Od danas možete useliti u svoje nove studentske domove...

'Voli te Isus': misteriozna pisma iznenadila studente u domu na Šari

Objavljeno 30.12.2015.

Tajanstvena osoba ostavila je nekoliko pisamaca po cijelome studentskom domu dr. Ante Starčević, popularnije zvanome Šara.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se