Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom studentski zbor

Kad je bal, nek je maskenbal: Studentski predstavnici u restoranima pojeli i popili tisuće kuna

Objavljeno 10.11.2017.

Studentski zborovi su tu kako bi poboljšali kvalitetu studentskog života, a članovi zbora trebali bi biti na raspolaganju kolegama za sva pitanja. Nažalost, zbog određenih stvari studentski zborovi došli su na glas kao mjesto 'uhljebljivanja' studenata, a slučaj sa studentskim zborom iz Republike Srpske nije iznimka.

4. SVEUČILIŠNA BRUCOŠIJADA: Najveći studentski party na 4 stagea koji će zapaliti SC!

Objavljeno 18.10.2017.

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu najavljuje 4. Sveučilišnu brucošijadu - najluđi studentski tulum za nezaboravan početak nove akademske godine.

Vikend upoznavanja s faksom: Riječki studenti organiziraju kamp za brucoše

Objavljeno 31.07.2017.

Dolazak na fakultet velik je korak u svačijem školovanju, a koliko nije lako biti brucoš vidimo svake godine kada se nova, 'zelena' lica iz dana u dan gube na hodnicima fakulteta. Kako bi brucošima bilo lakše podnijeti svoj prvi tjedan na fakultetu, studenti iz Rijeke svojim budućim kolegama pripremaju kamp.

Studentskim zborovima više novaca: Iz HSZ-a nam objasnili zašto žele 1 % od posredovanja studentskih poslova

Objavljeno 28.06.2017.

Još od ožujka Radna skupina za izradu nacrta prijedloga zakona o studentskom radu sastaje se u Ministarstvu znanosti i obrazovanja, a studentski predstavnici iz skupine su Marko Lepoglavec i Šimun Rogoznica iz Hrvatskog studentskog zbora. Jedan od prijedloga HSZ-a je da studentski zborovi dobiju 1 % novca od posredovanja studentskih poslova i to kako bi se poboljšao studentski standard.

Član studentskog zbora napao kolege: 'Nema novca za projekte, ali ima za ljetovanje'

Objavljeno 09.06.2017.

Na stranicama Plenuma Filozofskog fakulteta u Zagrebu osvanula je objava koja je neke studente neugodno iznenadila. Radi se o tome da Studentski zbor Šumarskog fakulteta u Zagrebu organizira besplatno putovanje na more za 50 članova i to naziva 'team buildingom'.

Traže stegovnu odgovornost rektora Borasa: Sveučilišna platforma upozorava na neregularnost u izborima za Studentski zbor

Objavljeno 07.04.2017.

Sveučilišna platforma, koja podupire 15 kandidata za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu, oštro osuđuje Damira Borasa pa je u svom priopćenju zatražila njegovu stegovnu odgovornost i žurno micanje Ivana Bote s mjesta koordinatora za studentske izbore Sveučilišta u Zagrebu.

Inicijativa studenata stručnih studija: Žele pravo na jednakost u obrazovanju pa pokrenuli peticiju

Objavljeno 05.04.2017.

Peticije koje pokreću studenti sve su češće pa je sada nakon peticije Marka Leskovara koji je pozvao kolege da podrže pravo rada izvanrednih studenata preko student servisa, uslijedila je nova peticija i to studenata stručnih studija.

Priprema se Zakon o studentskom radu: Saznali smo koji će studentski predstavnici raditi na njemu

Objavljeno 24.03.2017.

Izrada nacrta zakona o studentskom radu okupila je 14. ožujka Radnu skupinu u Ministarstvu znanosti i obrazovanja. Koliko je ovo bitno pokazuje i činjenica da je premijer Plenković osobno pozvao studente da sudjeluju u izradi budućeg zakona.

Pršut, veslo i mošarka: Najbolje sportske discipline na 1. Sveučilišnim Jadranskim igrama

Objavljeno 20.03.2017.

Cijeli koncept osmišljen je po uzoru na izvorne Jadranske igre.

Diploma s Algebre i FER-a nije jednaka: Stiže rješenje problema statusa stručnih studija

Objavljeno 20.03.2017.

Zakon o Hrvatskom kvalifikacijskom okviru (HKO) već neko vrijeme je 'trn u oku' rektora Damira Borasa koji ga je htio mijenjati na Ustavnom sudu, ali zaključak je jedan: dio HKO-a se mora mijenjati.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se