Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom zabrane

'Ne smijemo imati kuhala, a rešoi ne rade': Studenti komentiraju novi domski Pravilnik koji im zabranjuje druženja, TV, kuhala za vodu...

Objavljeno 01.02.2018.

Početkom siječnja ove godine na snagu je stupio novi domski Pravilnik za studente iz zagrebačkih domova i odmah podigao prašinu. Naime, njime je određeno da studenti ne smiju imati televizor u sobama niti električno kuhalo, zabranjena su druženja u čajnoj kuhinji i slično što stanari doma smatraju apsurdnim.

Najteži test u životu: Južna Koreja prizemljila sve avione tijekom prijemnih ispita

Objavljeno 22.11.2016.

Pritisak da dobiju što više bodova na ispitu, tvrde mnogi, doveo je do širenja depresije među učenicima što je doprinijelo crnoj statistici: ova se zemlja, naime, nalazi pri samom vrhu onih s najvišom stopom samoubojstava.

Neobični seksualni zakoni u SAD-u: Nema ljubljenja, igrački, životinja...

Objavljeno 17.05.2013.

Sjedinjene Države su poznate po neobičnim zakonima i općenito po raznim kontroverzama. A kada se radi o seksu, stvari su još zanimljivije i, nazovimo ih tako, kontroverznije. Prema nekim podacima, ova država ima više zakona koji reguliraju seksualno ponašanje nego sve europske zemlje zajedno! Stoga saznajmo koji su to najzanimljiviji i najneobičniji.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se