Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom zadatak

'Koliko su partnera imale studentice u Visokoj školi za sponzoruše?': Zagrebački profesor iznenadio studente ispitnim zadatkom

Objavljeno 25.02.2019.

Ponekad profesori učenicima i studentima pokušavaju zadatke u ispitima učiniti zanimljivijima i bliskijima pa ih sastavljaju na svoj osobni način. No, profesor s Tehničkog veleučilišta u Zagrebu je svojim ispitnim pitanjem iznenadio studente kao i njihove roditelje jer smatraju da je pitanje seksističko.

Ne znaju doktori znanosti, a osmogodišnjaci rješavaju: težak aritmetički zadatak

Objavljeno 22.05.2015.

Učitelj matematike iz Vijetnama odlučio je svojim 8-godišnjim učenicima postaviti aritmetički zadatak koji na prvi pogled izgleda poprilično jednostavno.U prazna polja treba upisati brojeve od 1 do 9, koristeći svaki broj samo jedanput, kako bi jednadžba imala smisla, odnosno kako bi računskim operacijama dovela do broja 66.

Dokaži ako znaš: 96 posto studenata palo na ovom zadatku

Objavljeno 21.04.2015.

Ljudi vole zagonetke, to je činjenica. Svakih nekoliko tjedana "trenda" jedan glavolomac koji ljude diljem svijeta ujedini u pokušaju da pronađu točno rješenje zadatka koji svima zadaje glavobolje.

Haiku složi i Office edukaciju položi! Tko je za nagradnu igru?

Objavljeno 06.05.2014.

Kako bi povećali svoju konkurentnost na tržištu rada, te lakše pronašli posao – portal EduCentar odlučio je nagraditi vašu kreativnost jednom punom i jednom polovičnom stipendijom.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se