Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom zarada

Poziv studentima i nezaposlenima: očisti snijeg i zaradi koju kunu!

Objavljeno 08.01.2016.

Na jučerašnjem sastanku u Operativnom stožeru Zimske službe Milan Bandić pozvao je sve studente i ostale kojima bi dobro došla koja kuna ekstra (a nakon prazničnog trošenja, kome ne bi?) da se prijave za čišćenje snijega po Zagrebu!

Tajne studenata koji zarađuju online: 'Internet prodaja provukla me kroz studij'

Objavljeno 22.10.2015.

Studenti se danas nose s većim financijskim pritiskom no ikad prije, a neki su se s time odlučili izboriti na kreativan način.

Opovrgnuli bombastične naslove u medijima: Zarada ne ugrožava vaše pravo na dom

Objavljeno 28.08.2015.

Nakon 'oživljavanja' teme o sankcijama za studente koji zarađuju preko SC-a te bombastičnih naslova u medijima da će studenti koji mjesečno priskrbe 1000 kuna letjeti iz domova, oglasio se i Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu.

 Nemaš love? Donosimo nekoliko kreativnih ideja za dodatnu zaradu

Objavljeno 05.12.2014.

Božićno vrijeme je zasigurno najljepše doba u godini, no to je i vrijeme kada dublje moramo zaviriti u džep. Svojim trudom i kreativnim idejama osigurajte si dodatnu zaradu za blagdane.

Mjesečna plaća 52 tisuće kuna? Pogledajte u kojim se hrvatskim tvrtkama najviše zarađuje

Objavljeno 05.11.2014.

Prosječna mjesečna neto plaća u Hrvatskoj za prošlu godinu iznosila je 4.778 kuna, dok je najviša prosječna neto plaća bila 11 puta viša te iznosila 52.553 kune i obračunata je u rovinjskoj Adris grupe, pokazuju podaci Fine.

Kako odabrati fakultet - je li važnija zarada ili zadovoljstvo?

Objavljeno 24.10.2014.

Kada pojedinci iskažu želju za studiranjem neke vrste umjetnosti ili pomalo 'egzotičnijih' studija, obično ih rodbina, prijatelji i bliski ljudi zasipaju skeptičnim i negativnim komentarima.

Koliko ćeš zarađivati sa svojom ‘beskorisnom’ diplomom?

Objavljeno 14.10.2014.

‘Beskorisnih’ diploma ima mnogo, ali tko će među kraljevima beskorisnosti zarađivati – najmanje?

Priča o uspjehu: Zagrebački studenti u 25 dana zaradili milijun kuna!

Objavljeno 25.09.2014.

Živimo u eri kulta tijela: pumpaju se bicepsi i tricepsi, trče se ultramaratoni, i to ne samo radi lijepog mladenačkog izgleda, nego i radi zdravlja – želje da se živi što dulje i što kvalitetnije. Neki od tih motiva sigurno je vodio i inovativni splitsko-zagrebački dvojac Nikolu Mratinića i Luku Macnera u stvaranju aplikacije koja nevjerojatnom brzinom osvaja umreženi planet.

Ne prodaje maglu, ali prodaje zrak – i obogatio se!

Objavljeno 09.12.2013.

Jedan francuski student došao je na zanimljivu ideju kako zaraditi. Odlučio je prodavati limenke punjene svježim zrakom malog mjesta Montcuq u jugozapadnoj Francuskoj.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se