Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom zarada

Više ne morate brinuti zbog poreza: Studenti napravili aplikaciju koja provjerava koliko ste zaradili preko SC-a

Objavljeno 24.07.2017.

Priča oko oporezivanja studentske zarade bila je top tema prošle, ali i ove godine. Studenti su s razlogom 'poludjeli' na pokušaj Ministarstva financija da se porezni razredi razdijele i smanje. Iako je cijela priča ipak dobila sretni završetak, činjenica je da radni studenti ne žele brinuti o porezima, a sada to više ne moraju.

Studenti oduševljeni: Gigley vam omogućava da obavljate manje 'gigove' i zaradite džeparac

Objavljeno 24.11.2016.

Prošlo je oko mjesec-dva dana otkako je naš mladi poduzetnik Ivan Rendulić predstavio servis za umrežavanje pojedinaca koji traže i nude obavljanje zadataka, a već ga koristi preko 2000 osoba na području Zagreba.

Saznali smo koliko mjesečno zarađuju studenti u Hrvatskoj! Jeste li očekivali ove iznose?

Objavljeno 22.09.2016.

Brojke pokazuju da zarada preko SC-a pokriva samo dio mjesečnih troškova studenata...

Poziv studentima i nezaposlenima: očisti snijeg i zaradi koju kunu!

Objavljeno 08.01.2016.

Na jučerašnjem sastanku u Operativnom stožeru Zimske službe Milan Bandić pozvao je sve studente i ostale kojima bi dobro došla koja kuna ekstra (a nakon prazničnog trošenja, kome ne bi?) da se prijave za čišćenje snijega po Zagrebu!

Tajne studenata koji zarađuju online: 'Internet prodaja provukla me kroz studij'

Objavljeno 22.10.2015.

Studenti se danas nose s većim financijskim pritiskom no ikad prije, a neki su se s time odlučili izboriti na kreativan način.

Opovrgnuli bombastične naslove u medijima: Zarada ne ugrožava vaše pravo na dom

Objavljeno 28.08.2015.

Nakon 'oživljavanja' teme o sankcijama za studente koji zarađuju preko SC-a te bombastičnih naslova u medijima da će studenti koji mjesečno priskrbe 1000 kuna letjeti iz domova, oglasio se i Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu.

 Nemaš love? Donosimo nekoliko kreativnih ideja za dodatnu zaradu

Objavljeno 05.12.2014.

Božićno vrijeme je zasigurno najljepše doba u godini, no to je i vrijeme kada dublje moramo zaviriti u džep. Svojim trudom i kreativnim idejama osigurajte si dodatnu zaradu za blagdane.

Mjesečna plaća 52 tisuće kuna? Pogledajte u kojim se hrvatskim tvrtkama najviše zarađuje

Objavljeno 05.11.2014.

Prosječna mjesečna neto plaća u Hrvatskoj za prošlu godinu iznosila je 4.778 kuna, dok je najviša prosječna neto plaća bila 11 puta viša te iznosila 52.553 kune i obračunata je u rovinjskoj Adris grupe, pokazuju podaci Fine.

Kako odabrati fakultet - je li važnija zarada ili zadovoljstvo?

Objavljeno 24.10.2014.

Kada pojedinci iskažu želju za studiranjem neke vrste umjetnosti ili pomalo 'egzotičnijih' studija, obično ih rodbina, prijatelji i bliski ljudi zasipaju skeptičnim i negativnim komentarima.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se