Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom zrak

Studentica zrakopolovstva pomela Voice: Lijepoj Adriani okrenula se sva četiri člana žirija VIDEO

Objavljeno 29.12.2019.

Ovaj vikend Adriana će pamtiti po danu kad se cijela Hrvatska imala prilike uvjeriti u njen glazbeni talent.

Dosta je 'tankanja': Studenti napravili automobil koji pokreće samo zrak VIDEO

Objavljeno 07.01.2019.

Zadatak svakog čovjeka trebao bi biti ostavljanje čiste planete sljedećim generacijama, ali nažalost rijetko tko o tome brine. Srećom, ima onih kojima je stalo do čišćeg zraka te čistije Zemlje, a jedni od tih su i studenti iz Egipta. Naime, oni su napravili automobil koji pokreće zrak.

'U tušu voda miriše na benzin': Studentica Kristina opisala užas kroz koji prolaze stanovnici Slavonskog Broda

Objavljeno 06.04.2018.

Stanovnici Slavonskog Broda proživljavaju ekološku katastrofu jer im nakon zagađenog zraka kvalitetu života drastično narušava i zagađena voda. Kažu da žive u neljudskim uvjetima, a o tome u svom 'dnevniku' piše i Kristina, studentica koja živi i studira u tom slavonskome gradu.

40 tisuća kuna mjesečno: U idućih 20 godina 600 tisuća radnih mjesta otvorit će se u ovoj profesiji

Objavljeno 14.08.2017.

Kroz dvadesetak godina zanimanje pilota aviona bit će jedno od traženijih, a novo istraživanje pokazuje da će biti potrebno 627 tisuća pilota i to zbog porasta zračnog prometa. Naime, studenti se za ovo zanimanje mogu školovati na Fakultetu prometnih znanosti, a školovanje je skupo.

Najveće dosad: Međunarodno studentsko natjecanje 'Air Cargo Challenge 2017' ove godine u Zagrebu

Objavljeno 07.08.2017.

Hrvatska Udruga Studenata Zrakoplovstva (HUSZ) pri Fakultetu strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu, kao pobjednik natjecanja "Air Cargo Challenge 2015" održanog u Stuttgartu, domaćin je međunarodnog studentskog natjecanja "Air Cargo Challenge 2017" u Zagrebu.

Zašto je čep kemijske olovke šupalj na vrhu?

Objavljeno 29.07.2015.

Uzmi najjednostavniju i najjeftiniju kemijsku olovku koju imaš kod kuće i pogledaj joj čep. Sigurno nikad nisi primijetio/la da ima rupu na svome vrhu, jel da?

Budite i vi na rođendanskom LETU 25

Objavljeno 27.11.2014.

U povodu svog rođendana, hrvatski nacionalni avioprijevoznik Croatia Airlines svojim putnicima poklanja nesvakidašnje putovanje – LET 25. Obilježavajući 25 godina postojanja, Croatia Airlines odabrat će 25 najkreativnijih sretnika koje će odvesti na dvodnevno putovanje u Amsterdam.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se