Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

1500 kuna za studente iz 5 županija: Provjeri studiraš li na 'pravom' faksu i prijavi se za fini džeparac

MojFaks | Vijesti, 28.05.2018.1500 kuna za studente iz 5 županija: Provjeri studiraš li na 'pravom' faksu i prijavi se za fini džeparac

U Zakladi Novo sutra vjeruju da radeći zajedno okruženje mogu učiniti boljim mjestom gdje se izvanredni mladi ljudi obrazuju bez obzira na materijalni status.

Mladima žele pomoći da razviju i ostvare svoj puni potencijal. Namjera im je poticanjem izvrsnosti ulagati u budućnost Slavonije i Baranje. Stipendije dodjeljuju po kriteriju izvrsnosti studenata s naglaskom na socio-imovinski status, a sada je Zaklada 'Novo sutra' raspisala natječaj za dodjelu studentske stipendije za akademsku godinu 2018./2019.

Pravo prijave imaju studenti s prebivalištem u sljedećim županijama:

Vukovarsko – srijemska
Osječko – baranjska
Brodsko – posavska
Požeško – slavonska
Virovitičko – podravska

A za natječaj mogu konkurirati studenti koji pohađaju studijske programe u području:

Prirodnih znanosti – studij matematike, fizike, kemije
Tehničkih znanosti – studij elektrotehnike, računarstva, rudarstva, nafte i geološkog inženjerstva, kemijskog inženjerstva, strojarstva
Biomedicine i zdravstva – studij medicine i farmacije.

Napomena: Konkurirati natječaju mogu studenti 2. i 3. godine preddiplomskog te 1. godine diplomskog studija.

Visina stipendije iznosi 1500 kn, a isplaćuje se u 10 jednakih obroka tijekom godine. Kandidat koji prima stipendiju u ovoj akademskoj godini ima mogućnost ostvariti nastavak stipendiranja i u sljedećoj. Po završetku studija Enna grupa, ovisno o potrebama, može ponuditi zaposlenje kandidatu.

Prijava se obavlja isključivo putem online obrasca na ovoj stranici. Prilikom formiranja užeg kruga studenata koji konkuriraju natječaju, studenti će biti pozvani da dostave dokumentaciju propisanu natječajem. Iz Zaklade mole da pažljivo pročitate uvjete natječaja, a zatim ispunite obrazac prijave.

Prijavu je moguće izvršiti do utorka, 19. lipnja 2018.

Više informacija pronađite ovdje.

L.B./foto: arhiva, Freeimages


Zaklada Novo sutrastipendijanatječajKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se