Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

HŽ spušta cijene: Od ožujka gotovo duplo povoljnije cijene karata između tri najveća grada

MojFaks | Vijesti, 17.02.2017.HŽ spušta cijene: Od ožujka gotovo duplo povoljnije cijene karata između tri najveća grada

HŽ ponekad zna iznenaditi svoje putnike pozitivnim vijestima pa su tako najavili akciju koja kreće sljedećeg mjeseca te nudi vrlo niske cijene karata između Zagreba i Splita te Zagreba i Rijeke.

Od 31. ožujka studenti koji su morali zbog faksa odseliti u druge gradove će se moći voziti vlakom po vrlo povoljnim cijenama. Bez obzira na to što svaki redovni student ima pravo na popust, ove karte će biti zaista vrlo jeftine.

Putovanje iz Zagreba do Splita i iz Splita do Zagreba koštat će 75 kuna što je 36 % popusta jer karta inače košta 208 kuna. Iz Zagreba u Rijeku i iz Rijeke u Zagreb putovat ćete za 55,60 kuna, a prije toga je put iznosio 111 kuna.


Izvor: YouTube

Na stranicama HŽ-a piše još jedna novost, a to je da ćete za putovanje sa psom sada dobiti 75 % popusta na kartu za ljubimca. Više o ovim popustima možete pročitati na linku, a oni će sigurno razveseliti studente koji žive na navedenim relacijama.

Ivana Petrić
izvor: hzpp.hr
foto: YouTube


popustiputovanjeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se