Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Ako ste razmišljali studirati Ekonomiju u Rijeci, evo još jednog razloga: Pogledajte kojeg

MojFaks | Vijesti, 02.09.2019.Ako ste razmišljali studirati Ekonomiju u Rijeci, evo još jednog razloga: Pogledajte kojeg

Nakon što je prije četiri godine pokrenuo prvi on-line sveučilišni diplomski studij u Hrvatskoj, Ekonomski fakultet u Rijeci već od ove jeseni izvodit će i sveučilišni preddiplomski studij Poslovne ekonomije, smjer Poduzetništvo.

On-line studij poduzetništva upisivat će ove jeseni 30 studenata na preddiplomskoj te 40 studenata na diplomskoj razini, a targetirana skupina studenata su, govori za Novi list dekan fakulteta Zoran Ježić, studenti koji jednostavno nemaju vremena za predavanja – što zbog djece, a što zbog posla.


"Imamo studente iz svih krajeva Hrvatske, a iako se sva nastava provodi u e-okruženju, ispiti se polažu na fakultetu u kontroliranim uvjetima kako bi se zadržao visoki nivo kvalitete studija", naglasio je dekan Ježić.


Iako su predavanja i ispiti jednako učestali kao i izvanredni studij poduzetništva, s Ekonomskog fakulteta navode kako studenti on-line poduzetništva mogu odrediti sami svoj tempo učenja, a predavanja mogu pratiti čak i na mobitelima. Za takvo studiranje će studenti pak morati izdvojiti 5.500 kuna, pošto se studij vodi kao izvanredni, piše Novi list.


Kako bi ovaj projekt uspio, Ekonomski fakultet osnovao je Odbor za razvoj učenja na daljinu, opremio predavaone za on-line predavanja, kao i izdao priručnik za predavače koji će pomoći profesorima, osim kontinuirane edukacije koja se provodi.


Napominjeno, prijave za ovaj studij na jesenskom roku otvorene su do 10. rujna, a cijeli program možete vidjeti ovdje.


P.H.

Izvor: Novi list

Foto: Ekonomski fakultet u RijeciEFRIon line studijEkonomski fakultetPoduzetništvoKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se