Mojfaks.hr u Vijesti

Božićne pjesme od kojih vam (ni)JE muka!

Trešte posvuda – na ulicama, u dućanima, na radiu. Na našu nesreću, božićni ugođaj počinje ranije svake godine, pa se nemojte iznenaditi ako za koju godinu, dok se izležavate na luftiću prženi srpanjskim suncem, začujete taktove 'Last Christmasa'.

18. prosinca 2013 12:28
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Napravili smo listu pjesama koje su nam bile cool tamo negdje \'93. Budući smo ih od tada čuli bilijun puta, moramo priznati da su nam se malo zgadile.

1. Marriah Carrey – All I want for Christmas is you



Na tron je zasjela kraljica promašaja - Marriah! Kao da nije dovoljna činjenica da nam omiljena Marriah pjeva, nego još zavija kako si ti sve što želi za Božić. Ili on. To je tako stara i izlizana fora da ju ni naše bake ne bi popušile. Reci kako stvari stoje; hoću sto eura, novi parfem ili najnoviji mobitel i gotovo.

2. Wham – Last Christmas



Žalopojka o tome kako je frajer dao srce curi koja to nije željela – i to mu je bila lekcija. Zato ga ove godine daje - frajeru! Daaaj George, skužili smo odmah u čemu je fora.

3. John & Yoko – Happy Xmas (War is over)




Beatlesi su cool, a volimo i Yoko, ali ova pjesma bi nam bila fora da je tamo negdje \'75. i da smo u điru Vijetnamskog rata. Zavijati „war is oveeeeeer“ 2013. godine je besmisleno. Je da, završio je prije 40 godina.

4. Band Aid – Do they know it\'s Christmas



Pa vjerojatno ne znaju, ali sada kad je snimljena ova super pjesma, sigurno će saznati jer će se cijeli svijet podići na noge. Mi Hrvati smo stvarno užasni što ne mislimo na gladnu djecu u Africi dok kopamo po kontejnerima. Pa daj kad nađeš koju bocu viška, pošalji crnom bratu!

5. We wish you a Merry Christmas


m

Hvala i mi tebi! Ali dovoljno je jedom reći, ne moraš ponavljati sto puta.

Jesu li ove pjesme stvarno tako dosadne ili smo mi samo danas u Grinč rapoloženju pokazat će se na Badnjak kad iz kućnih zvučnika zaurla Marriah.

I.N.
Foto: photoxpress.com

Još vijesti