Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Božićne sms poruke i čestitke - razveselite svoje najdraže

MojFaks | Vijesti, 22.12.2015.Božićne sms poruke i čestitke - razveselite svoje najdraže

S obzirom da je sada već malo kasnu za kupovinu Božićne razglednice i slanje iste (što bi bila višestruko bolja ideja), donosimo vam neke od najljepših SMS poruka kojima možete razveseliti svoje najdraže...

Kad anđeli upale novogodišnju svijeću
Kad anđeli upale novogodišnju svijeću, to ti ja želim zdravlje i sreću, a tisuće zvijezda kad započnu pir, znaj da ti želim svu ljubav i mir! Sretan Božić!

Polete li anđeli
Polete li anđeli poput ptica,dotaknu li predivan osmijeh tvoga lica, neka ponesu poruku na krilima bijelim da tebi i obitelji najsretniji Božić želim!

Saonice sreće
U ovo blagdanskoj večeri neka ti saonice sreće donesu najljepše želje: radost, ljubav i veselje. Neka sreća i blagoslov do tebe svrate i vječno te prate. Sretan Božić!

Božićna zvijezda
Neka Božićna zvijezda zasja u tvom srcu i ispuni ti sve želje, nade i snove, a osmijeh malog Isusa neka te prati i vodi cijelog života. Sretan Božić!

Rijetko kad čovjek osjeti
Rijetko kad čovjek osjeti ljubav, sreću, toplinu i potrebu za bližnjima kao na Božić. Neka taj osjećaj prati tebe i tvoje kroz cijelu godinu! Sretan Božić!

Još zanimljivih SMS poruka i čestitki za Božić pogledaj OVDJE


smsbožićporukeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se