Mojfaks.hr u Vijesti

Božićni darovi za freakove i ekipu s posebnim potrebama

Neka ovaj Božić bude drukčiji. Al ono, ful drukčiji. Toliko drukčiji da će vas se odreći sva bliža i daljnja okolina nakon što im odabarete nešto s menija opičenih darova koji vam danas nudimo.

24. prosinca 2010 13:54
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Ideja je, kao što vidite, pregršt. Pitanje je samo jeste li mentalno sposobni za takav pothvat...

Bacač gruda
Čemu više zamarati i hladiti ruke pravljenjem gruda i prethistorijskom metodom bacanja, kada si možete priuštiti profesionalni bacač gruda i sniježnom rafalnom paljbom zasuti protivnički tabor prije nego ga dotučenog na tlu našopate za kraj. Snowball Blaster će srediti i Chuck Norrisa ukolik mu stane na put, a u mirnodopskim periodima vam može poslužiti za ekspresno pravljenje snjegovića.

Infracrvene naočale
Uvijek udarite u isti štok i zapnete za isti kabel kada idete po noći na WC. Zar ne? Obradujte noćne šeprtlje sa infracrvenim naočalama koje će im ustostručiti noćnu dioptriju i pretvoriti ih u nindže na potezu spavaća soba – zahod. Za cijenu igračke više nikada nećete morati polomit pola pokućstva u nedostatku svjetla a da ne pričamo kako ćete izgledati tehnološki osvješteno dok sjedite na školjci.

Arhitektura za po doma

Prije nego za osamnaesti rođendan poklonite klincu građevinsko zemljište i kapital za gradnju novog poslovno komercijalnog nebodera, naviknite ga na visinu kockicama za slaganje giganskih nebodera koji će premašiti i najviše kuglice bora. Sa Uberarc3200 priborom sve će naučiti, od tehnika gradnje i statičke fizike do implementacije potpornih zidova i lukova. Ne znamo da li s kutijom dolaze i instrukcije za "podmazano" izdavanje građevinskih dozvola.

Kalendar pseće kakice
Kako navode u svojem sloganu, Dog Doo kalendar prikazuje 12 prelijepih fotografija veličanstvenih planina, cvjetnih livada, žuborećih rijeka i obala oceana usred kojih smo suočeni turbo realističnim psećim govnima koja zamalo pa ne smrde s papira. Prava stvar za sve ljubitelje pasa i pasjih prerađevina koje, kako gradu, tako i prirodi, daju posebnu draž.

Ledeno zubalo
Čemu led oblikovati u kockice kad možete u zubalo? Ledeni gebis koji se polako otapa u čaši viskija ili tonika stvorite će slatku jezu i dovesti u sjećanje sve scene u kojima smo vidjeli nečije kljove u kako se bućkaju na noćnom ormariću. Idealno za poslovne sastanke i domjenke na najvišim državnim razinama. Savršeno će se uklopiti u kontekst namještenog ledenog smješkanja.

Vudu čačkalice

Stvar koja savršeno spaja magiju i rupe između zubiju, vudu držač čačkalica biti će prvoklasni heretički poklon pod bor. Lutkica u koju su zabodene možda možete još dodatno ušminkati da predstavlja nekog koga osobito volite te ga želite pročačkati crnom magijom. Ako vam se i mračne želje nije bitno, ionako će vam svi reći kako je \'fakat fora\' i da \'gdje ste to nabavili\'.

Sculpta Sutra
Nakon što se pročitali Kama Sutru, točnije pregledali, zacijelo vam je palo na pamet kako joj fali još najmanje 177 varijacija na temu. E, upravo tu uskače Sculpta Sutra - gole lutkice koje možete savijati u poze o volji. Izbuljene oči i nasmješene face bića od gline svakodnevno će vas podsjećati što sve nikad niste probali. Nema veze, osvetite im se kojom izvrnutom nogom ili glavom naopačke.

Sapun za penis

Savršeni razlog za dugi bravak u kupaonici pod izlikom higenskih potreba zove se Weener Keener sapun. U obliku prstena s kojim radite zna se već što, Weener Keener dati će sasvim novu dimenziju vašem praćakanju u kadi i napokon afirmativno riješiti vjekovnu dilemu da li da se idem kupati ili ne? Proizvođač upozorava da produljeno pranje nije nužno ako ga baš ne "žudite".

Krešimir Dujmović

Još vijesti