Mojfaks.hr u Vijesti

Buy My Face – studenti iznajmljuju lice za reklame

Britanski studenti, Ross Harper i Ed Moyse našli su se u financijskoj stisci kao i, čini se, većina današnjih studenata, ali su se uspjeli iz nje pozitivno iščupati jer im je na pamet pala odlična ideja – iznajmljuju svoja lica za reklame!

3. travnja 2012 11:18
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Zbog studentskih dugova osmislili vrlo zanimljiv posao i uspjeli

Ovo, doduše, nije ništa novo jer je već poznata jedna djevojka s Novog Zelanda koja iznajmljuje svoju stražnjicu za reklame te jedan Nijemac koji je za pristojnu svotu reklamu tetovirao na svoje lice.

Ross i Ed ipak nisu toliko ekstravagantni te će oni za određenu svotu reklamu tek nacrtati na svom licu i nositi je okolo neko vrijeme. Osim ovoga, neki oglašivači od njih traže da s reklamom na licu izvode svakojake ludorije, kao što je primjerice skakanje padobranom ili ronjenje u jako hladnoj vodi.

Studentski su im se dugovi, naime popeli na visokih 50,000 funti
te su žučljivo tražili način kako da ih vrate. Preko \'Buy My Face\' do sada su zaradili čak 30,000 funti.

Na prvoj reklami zaradili su svega jednu funtu, a danas po reklami znaju zaraditi i do čak 400 funti. Iako se ovo čini kao odličan posao kojim bi se neki mogli baviti i cijeli život, dečki kažu kako će se njime baviti samo dok ne skupe sav novac i vrate studentske dugove.

Studenti imaju i svoju internetsku stranicu BuyMyFace.co.uk na kojoj se mogu kupiti reklame, ali i vidjeti prijašnje.

Pogledajte simpatične studente i reklame na njihovim licima u videu koji slijedi:



N.LJ.J.
Foto: photoxpress.com

Još vijesti