Mojfaks.hr u Vijesti

Carevo novo ruho: Studentski portal MojFaks redizajnom slavi deseti rođendan

Studentski portal MojFaks ove godine slavi deseti rođendan!

7. ožujka 2016 17:27
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Od 2006. godine do danas ispratili smo mnoge studente – od njihovih nesigurnih brucoških koraka do suza radosnica i ponosa kad napokon dobiju diplomu u ruke.


Kao što se vremena mijenjaju, mijenjaju se i ljudi, interesi, tehnologija i mediji. Zbog toga smo odlučili deseti rođendan dočekati u novome ruhu – redizajniranom, suvremenom, čišćem i veselijem izdanju portala kojeg već desetljeće čitaju studenti i oni koji to planiraju postati.


Nove rubrike


Osim novog vizuala stranice i loga, uveli smo i neke nove rubrike. Za sva pitanja, teme, dileme i vijesti sa raznih fakulteta, o svim studijskim programima, ljetnim i zimskim školama, predavanjima, profesorima i vijestima iz akademskog svijeta škicnite rubriku Akademska četvrt. Svi znamo da studentski život nisu samo predavanja nego i život nakon njih stoga vam u rubrici Nakon predavanja donosimo najzabavnije i najkorisnije savjete i novosti vezane uz slobodno vrijeme ispunjeno kulturom, izlascima, umjetnošću, modom, ljepotom, lifestyleom, humanitarnim akcijama i sličnim temama.



Za ambiciozne karijeriste tu je rubrika Karijera u kojoj možete pročitati novosti o mladim inovatorima, studentima koji su pokrenuli vlastite poslove, radionicama, tržištu rada, poslovnim projektima u kojima možete sudjelovati i td. Laganini je mjesto na koje vas upućujemo kad osjetite da vam prijeti \'burn out\': ovdje ćete pronaći lagane, smiješne i zabavne članke, video sadržaje, zagonetke, anegdote i sve druge razbribrige koje će vam pomoći da se opustite i barem na tren zaboravite na hrpu obaveza koje vas čekaju svaki dan.


Nije naodmet spomenuti da naši vrijedni novinari-suradnici njuškaju, biraju i pišu članke kojima se trude pokriti aktualne, zanimljive i informativne teme koje će vam pomoći da što lakše i brže dođete do diplome i ostanete informirani o događanjima na fakultetima i kampusima u isto vrijeme.

Važni servisi


Od ostalih važnih servisa tu su najdetaljniji pregled događanja prema kojemu možete planirati svoje najluđe izlaske, dio s oglasima studentskih poslova (jer svima nam treba ona kuna ekstra), materijali za učenje (skripti) i mali oglasnik, a sve kako bi vam sadržaj koji na portalu MojFaks možete pronaći pomogne u stresnom i kaotičnom, ali i najzabavnijem, periodu studentskog života.


Svjećice na torti ugasit ćemo samo s jednom željom: da nas i dalje čitate i pratite kao i dosad jer bez vas naša rođendanska proslava i iščekivanje nekog sljedećeg, još većeg i okruglijeg rođendana, ne bi bilo potpuni.

Još vijesti