Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Depilacija stidnih dlaka profesora kao dio praktične nastave

MojFaks | Vijesti, 30.08.2012.Depilacija stidnih dlaka profesora kao dio praktične nastave

Petnaest studentica Dahl's College of Beauty u Montani, u Sjedinjenim Državama izbačeno je jer se požalilo na tretman koji im je pružilo nekoliko profesora. Nakon svega ljute su se studentice udružile te sada tuže koledž.

Stidne dlačice i gnojni prištevi

O čemu se radi? Studentice kažu kako im se nikako ne sviđa odnos nekih profesora na koledžu prema njima. Naime, prema njihovim izjavama neki od profesora za vrijeme predavanja surfaju internetom te su ih, kao praksu, natjerali da im voskom uklanjaju stidne dlačice te pregledavaju i obrađuju gnojne prištiće po tijelu.

Nakon što su ovo doživjele, studentce su od koledža zatražile povrat školarine u iznosu od 10,000 dolara, ali to se nije dogodilo već su po hitnom postupku bile izbačene.

Sada sudentice na sudu traže naknadu za proživljeni šok te i povrat školarine.

S koledža su samo kratko poručili da svaka priča ima dvije strane pa će se se tek naknadno saznati tko će pobijediti u ovoj neobičnoj parnici.

>> Tražiš stan, sobu, dom ili cimera? Provjeri što se nudi!

Tko sve tuži fakultete?

Inače, ovo nije prvi puta da studenti tuže svoj fakultet. U Sjedinjenim Državama je to, s pojavom krize, sve češća praksa. Primjerice, u ožujku ove godine je grupa studenata s koledža John Tyler Community tužila svoju obrazovnu ustanovu jer jedan njihov tehnički program nije dobio potporu upravnog odbora koledža, a u 2010. godini studenti koledža Everest tužili su ovaj koledž jer nisu dobili posao nakon dobijanja diplome, odnosno zbog zavaravanja o važnosti diplome te zbog troškova školarine.

N.LJ.J.
Foto: photoxpress.com

>> Popis svih fakulteta u Hrvatskoj - ekipa, skripte, forumi

Pročitaj još...
Neki novi klinci: Kakvi su ovogodišnji brucoši?

Popis svih fakulteta u Hrvatskoj - ekipa, skripte, forumi
Studentski poslovi - Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Varaždin... 


školarinedepilacijaprofesoriKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se