Mojfaks.hr u Vijesti

Detaljan popis objavljen: NZPUSS objavila rang liste dobitnika stipendija

Što prije provjerite jeste li na listama i podnesite prigovor ako niste, a smatrate da biste trebali biti...

5. travnja 2018 16:14
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Temeljem Odluke o dodjeli studentskih stipendija i raspodjeli po pojedinim kategorijama za akademsku godinu 2017./2018. koju je Upravni odbor donio na svojoj 3. sjednici održanoj 3. travnja 2018. godine, Nacionalna zaklada za potporu učeničkom i studentskom standardu objavila je detaljne rang liste dobitnika stipendije.

Svim dobitnicima Ugovori će se slati e-mailom, koji su naveli u prijavnom obrascu. Ukoliko je netko u međuvremenu (od trenutka prijave) promijenio e-mail adresu i želi da mu se Ugovor dostavimo na drugu adresu, treba je žurno dostaviti e-mailom na: nzzpuss@gmail.com.

Studenti koji se ne nalaze na rang listama su odbijeni, budući da nisu ispunili uvjete prema Pravilniku o uvjetima i postupku za dodjelu studentskih stipendija za akademsku godinu 2017./2018., te mogu isključivo pismeno poslati upit na e-mail vezano za razloge odbijanja.

U roku od 8 (osam) dana od objavljivanja rang-lista kandidati kojima nije dodijeljena stipendija mogu podnijeti pismeni prigovor putem pošte na adresu Zaklade i to samo zbog pogreške u utvrđivanju urednosti prijave na Natječaj za dodjelu stipendije, sukladno članku 15. Pravilnika o uvjetima i postupku za dodjelu studentskih stipendija od 12. prosinca 2017. godine.

Studenti koji su dobitnici, ali odustaju od stipendije, dužni su dostaviti pisanu izjavu o tome na e-mail adresu Zaklade.

Sve ostale obavijesti/upute koje su vezane za potpisivanje Ugovora i početak isplate stipendija dobit ćete putem e-maila.

Više detalja pronađite ovdje.

L.B./foto: Shutterstock

Još vijesti