Mojfaks.hr u Vijesti

A samo je želio slušati predavanje: Pijan provocirao profesora Sviličića - studenti pozvali policiju

Prava drama odvila se na Sveučilištu Sjever kada je pijani 54-godišnjak samo ušao u učionicu i ometao predavanje. Studenti nisu čekali nego su odmah pozvali policiju, a muškarcu je u krvi izmjereno preko 2 promila alkohola.

29. ožujka 2018 12:22
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Pijani muškarac (54) nepozvan je upao na predavanje medijskih predmeta profesora Nikše Sviličića na Sveučilištu Sjever u Koprivnici i prekinuo ga, nakon čega je uhićen i priveden na policiju, piše portal podravski.hr. Slučajem ovih se dana bavio koprivnički Prekršajni sud. Na suđenju je 54-godišnjak proglašen krivim, a sutkinja Đurđica Kenđelić ga je osudila na osam dana uvjetnog zatvora. Prema presudi, osuđeni 54-godišnjak bio je pod utjecajem alkohola od 2,05 promila, a vikom i galamom upadao je profesoru u riječ i tako ga ometao.


Muškarac je pijan htio slušati predavanje... izvor: pressedan.unin.hr

Premda se profesor nije dao smesti, nastavio je s predavanjem no netko od studenata pijanog Koprivničanca nije mogao trpjeti te je pozvao policiju. Na suđenju je 54-godišnjak priznao krivnju i opisao kako je došao do učionice, piše podravski.hr.

...Otprilike 17 nogometnih igrališta: Je li ovo prevelik teren za Sveučilište Sjever?...


...Koprivnica postaje pravi studentski grad: Počela izgradnja menze, uskoro na redu i studentski dom...


"Bio sam pijan. Na porti nije bilo nikoga i slobodno sam ušao u učionicu. Profesor mi nije rekao da moram napustiti predavaonicu, no sigurno ga je zasmetalo kada sam rekao da ću slušati predavanje. Studenti su se smijali i vjerojatno je to profesora smetalo", kazao je sutkinji Đurđici Kenđelić okrivljeni muškarac.


Studentima je pijani čovjek dodijao pa su pozvali policiju... izvor: unin.hr

Policajci su mu nakon triježnjenja u postaji čak i službeno zabranili posjećivanje Sveučilišta. Na kraju suđenja, okrivljeni se pokajao i obećao kako će se kloniti takvog ponašanja koje ga je dovelo do sudnice.

Cijeli članak o ovom incidentu na Sjeveru pročitajte na linku.

Ivana Petrić
izvor: Podravski.hr
foto: unin.hr

Još vijesti