Mojfaks.hr u Vijesti

Dođi na otvorenje Smartup natjecanja i poslušaj savjete Nenada Bakića, jednog od najuspješnijeg hrvatskog poduzetnika

Svečano otvorenje Smartupa, studentskog edukativnog startup natjecanja održat će se 13. ožujka u 17 sati u dvorani D1 na Fakultetu elektrotehnike i računarstva.

12. ožujka 2019 11:05
Dođi na otvorenje Smartup natjecanja i poslušaj savjete Nenada Bakića, jednog od najuspješnijeg hrvatskog poduzetnika

Dođi na otvorenje Smartup natjecanja i poslušaj savjete Nenada Bakića, jednog od najuspješnijeg hrvatskog poduzetnika Foto: MojFaks

Na otvorenju natjecanja motivacijsko predavanje održat će Nenad Bakić, jedan od najuspješnijih hrvatskih poduzetnika i investitora gdje će govoriti o svojim uspješnim i manje uspješnim startupima, tvrtkama i projektima, kao i o svojoj životnoj filozofiji koju je sažeo u jednu rečenicu: "Tko nije probao, nije ni uspio –  i promašaj je put do uspjeha".

Uz Nenada Bakića predstavit će se i prošlogodišnji pobjednici, tim Prostec, koji će podijeliti brojne korisne savjete te ispričati svoju priču o uspjehu. Također, predstavit će se i ovogodišnji partneri koji će studentima pomoći složiti inovativnu ideju surađujući s njima tijekom natjecanja. 



Prijave za natjecanje Smartup započele su 4. te traju do 24. ožujka 2019. godine. Studenti se mogu prijaviti u timovima od dvije do pet osoba ili individualno, ali će u tom slučaju preko burze grupa biti spojeni u timove. Za prijavu je potrebna ideja koja će se kroz natjecanje te uz savjete mentora i drugih članova tima razviti u poslovni plan. Najbolje timove očekuje primamljiv nagradni fond te razne atraktivne nenovčane nagrade koje će pomoći lansiranju njihovog startupa.

Smartup se održava već šestu godinu zaredom i omogućava studentima razvoj poslovne ideje u danas aktualnim područjima. Glavni ciljevi ovog natjecanja su promicanje poduzetništva i poduzetničkog duha među studentima te povezivanje mladih talenata s potencijalnim poslodavcima ili investitorima iz Hrvatske i svijeta. Za više informacija o natjecanju posjetite službenu stranicu ili Facebook event.

PR tekst

Još vijesti