Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

DriveIN kino u Zagrebu? Može!

MojFaks | Vijesti, 21.02.2014.DriveIN kino u Zagrebu? Može!

Sigurno su vam poznate scene iz američkih filmova: topla ljetna noći, a ekipa gleda filmove s udobnih sjedišta limenih ljubimaca klopajući pri tome slasne hot dogove? E upravo takav scenarij će biti moguć i u Lijepoj našoj – i to već u travnju!

Hrvatska studentska asocijacija, nakon prošlogodišnjeg uspjeha i sjajnog odaziva gledatelja,  i ove nas je godina odlučila razveseliti – organiziraju DriveIN kino u Zagrebu. Projekcije filmova održat će se prva dva vikenda u travnju na parkiralištu i poligonu „Kockica“ (Cvjetno naselje).

Četiri filma (svaki jedan dan) prikazivat će se na Airscreen filmskom platnu dijagonale 12 m, a projekcija zvuka bit će putem FM frekvencija na radio prijemniku u autu.

Ulaz će za sve posjetitelje biti besplatan, a novce pripremite za kokice i gazirano piće koje ćete moći kupiti na licu mjesta.

Ako imalo dvojite oko odlaska neka vam činjenica da je prošle godine kroz ovo kino prošlo preko 1600 ljudi bude garancija za dobru zabavu i ove godine.

I.N.


DriveIn kino u ZagrebuKinoKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se