Mojfaks.hr u Vijesti

EPH sklopio strateško partnerstvo s portalom životopis.hr

Portal za zapošljavanje životopis.hr koji se prije godinu dana pojavio na hrvatskom tržištu, od 1. srpnja postao je dio EPH grupacije u sklopu Europa Digital mreže portala s ciljem jačanja tržišne pozicije...

26. srpnja 2010 13:13
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Portal za zapošljavanje životopis.hr koji se prije godinu dana pojavio na hrvatskom tržištu, od 1. srpnja postao je dio EPH grupacije u sklopu Europa Digital mreže portala s ciljem jačanja tržišne pozicije. EPH je kao multimedijalna medijska kuća prepoznala vrijednost ovog portala za zapošljavanje, pogotovo u doba krize, te pripojila životopis.hr svojim brojnim strateškim partnerima.

Iza portala www.zivotopis.hr stoje četvorica mladih online stručnjaka: Filip Višić, Agim Ramqaj, Bruno Šarić i Tomislav Pavlović koji su u vrlo kratkom vremenskom razdoblju na online tržištu rada uspjeli privući velik broj posloprimaca i poslodavaca. Danas životopis.hr broji 100.000 jedinstvenih posjetitelja mjesečno te se na portalu mjesečno učita više od milijun stranica.

"Izuzetno nam je drago što je velika medijska kuća kao što je EPH uvidjela da je naš projekt relevantan u segmetnu tržišta rada. S obzirom na trenutno stanje u cijeloj državi, a tako i tržištu rada, ponosni smo na uspjeh portala ali i činjenicu da smo prepoznati od strane EPH" izjavio je Filip Višić jedan od vlasnika portala www.zivotopis.hr.

Trenutno se na portalu najčešće objavljuju sezonski poslovi, što je uobičajeno s obzirom da je turistička sezona u Hrvatskoj u jeku. Na portalu se od ukupnog broja objavljenih poslova, 50% odnosi na honorarne poslove najčešće s područja Istarske, Primorsko-goranske, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije.

"Strateško povezivanje s portalom www.zivotopis.hr dio je poslovne strategije i plana razvoja EPH za 2010. godinu na području digitalnih medija u kojem kroz kvalitetne projekte i svježe timove želimo aktivnije ući u tržište malih oglasa. Stoga će se od sada čitatelji portala Jutarnji.hr i na adresi zivotopis.jutarnji.hr moći tražiti zaposlenje." ističe Petar Pavić, direktor Europa digitala.

S portala životopis.hr pozivaju sve one koji traže posao da posjete njihove stranice i da pronađu posao. Portal također nudi i razne rubrike kao što su karijera, studentski poslovi, honorarni poslovi, poslovni na određeno vrijeme te naravno stalni poslovi.

Više informacija na www.zivotopis.jutarnji.hr

Još vijesti