Mojfaks.hr u Vijesti

Fantastična cijena kinoulaznice za studente u Cineplexxu

Predahni od učenja i predavanja! Pogledaj filmske hitove u Cineplexxu City Center one Zagreb East i Split po fantastičnoj cijeni od 22kn bilo kojeg dana u tjednu.

16. ožujka 2015 13:11
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Cineplexx kina u City Centeru one Zagreb East i Split nagrađuju tvoju akademsku predanost. Uživaj u holivudskim hitovima, cjelovečernjim animiranim avanturama, Oscarom ovjenčanim filmovima i najboljim ostvarenjima europske kinematografije bilo kojeg dana u tjednu za samo 22 kune.

>> Više o ovoj fantastičnoj ponudi

Od 15. ožujka ove godine kupnja ulaznica po ovoj fantastičnoj cijeni rezervirana je samo za studente uz predočenje indexa ili iksice. Poseban studentski popust odnosi se na sve filmove u 2D-u tijekom cijelog tjedna te u svim terminima prikazivanja. Popust ne uključuje kupnju ulaznica za 3D filmove, VIP sjedala i filmove s trajanjem duljim od 120 minuta, koji se naplaćuju prema standardnom cjeniku kina.

Predah od napornog akademskog programa uz aktualne holivudske hitove nikada nije bio povoljniji. Pogledaj što te čeka na programu Cineplexxa na www.cineplexx.hr.

Sponzorirani članak

Još vijesti