Mojfaks.hr u Vijesti

[FOTO] Studentski dom preko ljeta pretvoren u hostel – turisti oduševljeni, a studenti još i više

Karlovac je dobio i drugi hostel, a sudeći prema recenzijama koje turisti ostavljaju na specijaliziranim internet stranicama – goste ovog grada je oduševio...

21. kolovoza 2017 17:12
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Novootvoreni studentski dom u staroj gradskoj jezgri Karlovca, Studentski dom Karlovac, odličan je primjer truda da se ostvari maksimalna iskoristivost ovog objekta pa za vrijeme ljetne stanke u studentskom životu, studentski dom nije zjapio prazan već je s par zahvata pretvoren u – hostel 'Bedem'.

Na najpopularnijoj stranici za rezervaciju smještaja, Booking.com, hostel 'Bedem' ima ocjenu 9.4. Kako je tek počeo s radom, ocjena razumljivo nije previše, ali dobiti 13 pozitivnih osvrta iz SAD-a, Njemačke, Poljske…u svega mjesec dana rada i nije zanemarivo.

Što se ponude tiče, smještaj je povoljan, a varira već od 140 do 220 kuna, recepcija je otvorena 24 sata, a gostima je na raspolaganju i besplatni čuvani parking, kao i prostorija za bicikle. Na svakom katu su čajna kuhinja i dnevni boravak, sve sobe imaju električno kuhalo, na rapolaganju im je besplatan wi-fi, mogu koristiti i praonicu rublja, a na zahtjev će dobiti i sušilo za kosu ili glačalo. Također, što često nije slučaj u hostelima, svaka soba ima privatnu kupaonicu, ali i LCD televizor.

Hostel 'Bedem' radit će do 15. rujna kada će svoja vrata studentima karlovačkog Veleučilišta opet otvoriti – studentski dom.

L.B./izvor: Kaportal
foto: Facebook@Hostel i sobe za iznajmljivanje "Bedem"

Još vijesti