Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Gdje je najbolja klopa u gradu? Zna Food!

MojFaks | Vijesti, 05.05.2010.Gdje je najbolja klopa u gradu? Zna Food!

Želite li saznati koji meksički restoran radi najbolje tortilje u vašem gradu, gdje je najveća pizza, a gdje su kolači za prste polizati?

OK, znamo da je za naš skromni studentski budžet menza idealan izbor, restorani su nešto što si baš ne možemo priuštiti svaki dan. Ali dogodi se i poneki sunčani dan u godini, primjerice kada nađete novog dečka ili curu, i poželite zanimljivu večeru u dvoje u meksičkom ili kineskom restoranu. To uopće ne bi bilo loše, zar ne?

Nedavno je pokrenut Food.com.hr, gastro i community portal koji sadrži detaljan popis restorana, slastičarnica i drugih ugostiteljskih objekata, te ocjene i komentare posjetitelja. Informacije o kvaliteti hrane, usluzi, ambijentu, cijeni te osobnom iskustvu gostiju zasigurno će mnogima olakšati izbor omiljene destinacije za poslovni ručak, romantičnu večeru, proslavu rođendana ili neku drugu prigodu.

Želite li saznati koji meksički restoran radi najbolje tortilje u vašem gradu, gdje je najveća pizza, a gdje su kolači za prste polizati, Food.com.hr i njegovi posjetitelji znat će odgovor na ta pitanja.

Web preporuka: www.food.com.hrfoodrestoraniprehranawebKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se