Mojfaks.hr u Vijesti

Genijalna ideja: Zaštiti svoj broj telefona – lažnim Phox brojem

Jer tvoj privatni broj drugi tek trebaju zaslužiti! Jer svakome se barem jednom dogodilo da je nekome dao broj i požalio...

13. studenog 2015 13:48
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Je li vam se ikada dogodilo da vas netko koga baš i ne poznajete dobro zatraži privatni broj mobitela?

Bilo da se radi o nekome koga si upoznao/la tu večer, kompaniji u koju se prijavljuješ ili kolegi koji samo treba fotku ispita, pardon, bilješki s predavanja da ih može isprintati – zašto bi za tih par poruka koje ćete izmijeniti dao/la svoj pravi broj?


Sad se i taj problem može riješiti! Phox je nova fancy usluga paralelne linije koja nudi mogućnost dodjeljivanja lažnog broja s kojeg će se sve poruke preusmjeravati na tvoj pravi broj. Tako možeš komunicirati s ljudima bez da odmah otkriješ svoj privatni broj. Jedini je nedostatak što je zasad dostupan samo u Americi, ali sigurni smo da će se zbog velike potražnje proširiti i na ostala tržišta.

Kad se registriraš, Phox ti pošalje lažni broj koji možeš dati nepoznatim dečkima ili djevojkama koje sretneš vani, prodavačima raznih proizvoda i usluga i sličnim gnjavatorima.

Zamisli sve mogućnosti! Kad ti se nabacuje frajer koji baš i ne zaslužuje instant cipelu, ali još nisi baš sigurna hoće li ispasti psiho ili ne – jednostavno mu daš svoj Phox broj i stvar je riješena. Isto vrijedi i za naručivanje taksija, knjiga preko interneta, kupovine s eBAya i sličnih stranica i td.

Bi li koristio/la ovu uslugu da je dostupna i kod nas?



L.B./izvor: Phox
foto: screenshot

Još vijesti