Mojfaks.hr u Vijesti

Gorili paviljoni: Studenti vatreno proslavili pobjedu rukometaša

Sinoć se po mnogima, a i po našem rukometnom izborniku, dogodilo čudo...

28. Siječnja 2016 10:49
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Čak i ako ne pratite rukomet i niste sportski tip čovjeka, sigurno već znate da je hrvatska rukometna repka sinoć postigla nemoguće.

Osim što je Francuska, rukometna velesila ispala iz ovogodišnjeg Europskog prvenstva, savladali smo Poljake – također zeznute protivnike, k tome još domaćine – sa 14 bodova razlike što je 3 boda više od onoga što nam je trebalo za prolaz...

Studenti u domu na Cvjetnom i na Savi slavili su pobjedu do sitnih jutarnjih sati, a pjesma, vrištanje i arlaukanje koje se širilo domom možete vidjeti i čuti u sljedećim video snimkama koje su objavljene na Facebooku.

Video: Igor Marić@ekipa s CVJETNOG

Video: Kristian Katuša@ekipa s CVJETNOG

Od komentara u kojima se kolege ispričavaju drugim kolegama koji su sinoć bili izloženi glasnim izrazima dobrog raspoloženja, do komentara podrške, svjetla prozora na ovom domu sinoć se nisu gasila do kasno u noć...


Foto: Facebook@Tomica Pleš (SD \'Sava\')

Kreativne i domišljate ilustracije i fotomontaže osvanule su gotovo odmah, a neki su kolege čak ponudili i popust na vino i rakiju koju inače prodaju.


Foto: Facebook@Petar Butorac (SD \'Sava\')

"U ime svih RUKOMETNIH FANATIKA ispričavam se svima na neartikuliranom arlaukanju", "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa samooooooo rukomet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!", "Ma svaki put kad zagalamite oraspoložite me", "Neka to postane tradicija za svaku sportsku pobjedu", samo su neki od komentara koji svjedoče o sjajnoj atmosferi kojom su studenti proslavili pobjedu naših Kauboja.

"Tijekom utakmice je bilo poprilično zanimljivo, pogotovo u drugom poluvremenu", prisjetio se kolega Tomislav Sakač koji se u ime svih fanatika ispričao kolegama u domu na Cvjetnom zbog buke i \'arlaukanja\'. "Komično je bilo čuti druge kako se deru GOOL ili TOO, a kod mene na stream-u još traje napad. Baš se čulo kako ljudima stream kasni. U tolikoj euforiji svi smo navijali... Nakon što je što je na semaforu pisalo 60:00 i znak da je tekma završila, većina nas je izašla na prozore, na hodnike i počelo je ludilo", kaže Tomislav.

O kakvom je ludilu riječ, nije teško pogoditi jer nakon jeftinije rakije i vina - nekima se čak počeo priviđati i Domagoj Duvnjak u domu na Savi.

"Ljudi moji je li ovo moguće? Znam da je vrijeme ispitnih rokova, ali molim vas dođite u 7. paviljon da dostojno proslavimo ovu povijesnu pobjedu svi zajedno s našim junakom @Domagoj Duvnjak koji je upravo sletio na Savu. Živjeli!", napisao je kolega u grupi studentskog doma \'Sava\' i priložio majstorski photoshop koji je nasmijao više od 600 kolega.


Foto: Facebook@Zlatko Pažin (SD \'Sava\')

Svaka čast našim dečkima koji su se junački borili na terenu, ali nakon ovih video snimki i fotografija jasno je da ni naši kolege nisu za baciti. Ponovo u petak?

L.B./izvor: Facebook@ekipa s CVJETNOG, Studentski dom \'Stjepan Radić\' - \'Sava\'

Još vijesti