Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Hrvatska studentska asocijacija predstavlja projekt 'VIŠE OD STUDIRANJA'

MojFaks | Vijesti, 19.10.2015.Hrvatska studentska asocijacija predstavlja projekt 'VIŠE OD STUDIRANJA'

Novi projekt Hrvatske Studentske Asocijacije (HSA) osmišljen je kako bi olakšao početak studija svim brucošima Ekonomskog fakulteta i objasnio im sve mogućnosti razvijanja njihovog školovanja.

Projekt je zamišljen kao dvodnevna manifestacija.

Prvog dana će se predstaviti ponuda stipendija, Studentski zbor i studentske udruge aktivne na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Kroz prezentacije njihovih predstavnika i razgovor, cilj je studente upoznati s radom udruga, djelovanjem i utjecajnošću studentskog zbora. Naglasak je na motivaciju na učlanjenje i prisustvovanje na edukativnim projektima, putovanjima i zabavnim eventima.

Drugi dan je posvećen međunarodnim razmjenama, praksama i poslovima, predstavljanju organizacija, agencija i instituta zaduženih za obrazovanje i razvoj mladih.Prvi dan projekta „Više od studiranja“ održat će se u utorak 20.listopada 2015.godine s početkom u 11 sati, te će se nastaviti drugi dan u srijedu 21.listopada 2015.godine s početkom u 11 sati na Ekonomskom fakultetu.

Hrvaska studentska asocijacija već više od 20 godina okuplja mlade, ambiciozne ljude različitih profila koje povezuje jedna stvar – žele više od studiranja. Upravo pod navedenim geslom HSA tijekom svih ovih godina uspješno djeluje organizirajući projekte i radionice, istovremeno osposobljavajući studente za buduće zaposlenje obogaćujući ih novim znanjima i iskustvima.

Raspored za utorak (20.10.)

1.IRO
2.ESTUDENT
3.FINANCIJSKI KLUB
4.DEBATNI KLUB
5.HSA
6.IW

Raspored za srijedu (21.10.)

1.AIESEC
2.CCUSA
3.ESN
4.ERASMUS


HSA'Više od studiranja'brucošiEFZGKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se