Mojfaks.hr u Vijesti

Imaš projekt ili ideju: raspisan natječaj za studentske programe Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci raspisao je natječaj za studentske programe u 2015. godini.

8. prosinca 2014 11:51
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Natječajem će biti financirane kategorije zabava, međunarodna suradnja, studentski mediji, znanstveno stručni programi, sport, programi studenata s posebnim potrebama, društveno korisni projekti i ostalo.

Pravo sudjelovanja na Natječaju imaju svi studenti Sveučilišta u Rijeci, studentske udruge upisane u Registra studentskih udruga i drugih studentskih organizacija na Sveučilištu u Rijeci, grupe studenata koje djeluju na sveučilišnoj razini te studentski zborovi sastavnica Sveučilišta u Rijeci.



Projekti se prijavljuju putem online sustava, a sve dodatne informacije i uvjete koje udruge moraju ispunjavati možete pronaći na web stranici Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci.

Na prošlogodišnji natječaj prijavljeno je 125 projekata u ukupnoj vrijednosti većoj od 6 milijuna kuna, a kroz natječaj je financirano 96 projekata u vrijednosti preko 750 000 kuna.



Najviše su sredstava tražili studenti Medicinskog fakulteta u Rijeci, kojima je najviše sredstava i odobreno, a slijedili su ih projekti prijavljeni na razini sveučilišta, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu te Pravni fakultet.

Tko će najviše raditi na projektima 2015. godine saznat ćemo po završetku natječaja koji je otvoren do 15. siječnja 2015. godine u 23:59:59 sati, a ostavljeno je dovoljno vremena da se svi koji imaju dobru ideju aktiviraju i pokušaju je ostvariti.

L.B.

Još vijesti