Sponzorirani članak u Vijesti

Ispao ti je telefon? Do 20% popusta na zamjenu zaslona Samsung mobilnog telefona

Vrijeme ispitnih rokova bliži se kraju, a to uvijek treba obilježiti. Prošli ili pali, na kraju uvijek odlučimo ispiti ispit. Nekad dok slavimo, atmosfera nas previše ponese, pa znaju ispaštati naši najdraži – mobiteli.

12. veljače 2020 10:55
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Nije se jednom desilo da nam je mobilni telefon samo ispao iz ruke, a nekada taj pad može biti problematičan. Ako ste uspjeli uništiti zaslon svog mobilnog uređaja, nije kraj svijeta. Smart Servis odlučio je nagraditi korisnike svoji usluga I to s popustom na popravak zaslona Samsung mobilnih telefona, u periodu od 21.02. do 29.02. 2020. godine

Zasloni mobilnih telefona su sve veći, sadržaj na njima izgleda sve bolje, ali ujedno zbog povećane uporabe slomljeni ili razbijeni ekran je sve češći kvar na mobilnom telefonu. Bez obzira da li ste razbili ekran Vašeg mobitela prilikom odlaska na posao, napornog treninga ili vam je jednostavno ispao na plaži, zamjena ekrana je najčešće potrebna odmah, kako se kvar ne bi proširio na ostatak uređaja.

Smart Smart d.o.o. je ovlašteni servis za Samsung mobilne telefone te TV uređaje za područje republike Hrvatske. Posebno su ponosni na brzi servis gdje već unutar sat vremena na lokaciji Zagreb i Split imaju u ponudi kompletni servis Samsung mobilnih telefona (ovisno o dostupnosti rezervnih dijelova). U slučaju kada je Vaš slomljeni ekran zamijenjen za vrijeme trajanja originalne garancije, a isti posao je odrađen u ovlaštenom servisu, garancija na Vaš mobilni telefon neće biti poništena. Tako da preporučujemo korištenje isključivo ovlaštenog servisa.

PR članak

Još vijesti