Mojfaks.hr u Vijesti

Iznajmio stan sa skrivenim kamerama - intimne fotke djevojaka procurile u javnost

Jesmo li to samo mi ili se i vama čini da je ovakvih pervertita sve više? Svi znamo priču: perverznjak iznajmljuje stanove mladim djevojkama, zatim ih snima u spavaćoj ili kupaonici i dijeli fotke i snimke na društvenim mrežama.

7. studenog 2014 12:34
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Ovaj se konkretni slučaj dogodio u Pekingu gdje je vlasnik stana dao oglas da stan iznajmljuje isključivo “slobodnoj, mladoj djevojci” (kao da to već samo po sebi nije čudno). U stan je ugradio skrivene kamere – u spavaćoj sobi i iza lažnog zrcala u kupaonici iza kojeg je mogao špijunirati djevojke.

Najgori dio priče tek slijedi! Kamere su imale opciju dnevnog i noćnog snimanja, tako da mu ništa nije moglo promaknuti. Djevojke su otkrile da ih ovaj manijak snima tek kad su se na internetu počele pojavljivati njihove fotografije. I da, umjesto jedne djevojke – koliko je navedeno u oglasu – u sobi je živjelo njih šest.

Mirror prenosi izjave djevojaka:

Jedna od naših cimerica nabasala je na fotografiju jedne od nas na društvenim mrežama na kojima ih je objavljivao. Rekla nam je pa smo zaključile da nas očito špijunira jer su fotografije uvijek bile uslikane u kupaonici ili spavaćoj.

Djevojke su kontaktirale policiju, a vlasniku stana sada prijeti kazna od 5 godina zatvora.

L.B./izvor: Jezebel
foto: sxc.hu

Još vijesti