Mojfaks.hr u Vijesti

SRAMOTA: Pogledajte kako učenici provociraju profesora za vrijeme nastave. Naravno da je na kraju izgubio živce - VIDEO

Novi slučaj nasilja učenika nad profesorima našao se na internetu. Na kanalu YouTubera Darija Oreškog objavljen je video pod nazivom "Provociranje profesora dok nije poludio!"

3. srpnja 2019 14:51
SRAMOTA: Pogledajte kako učenici provociraju profesora za vrijeme nastave. Naravno da je na kraju izgubio živce - VIDEO

SRAMOTA: Pogledajte kako učenici provociraju profesora za vrijeme nastave. Naravno da je na kraju izgubio živce - VIDEO Foto: MojFaks

Incident se dogodio u Srednjoj školi \'Arboretum Opeka\' Marčan, a snimka prikazuje način na koji se učenici odnose prema profesoru matematike, piše Varaždinski.hr.

Oreški, koji je i objavio video, za Varaždinski.hr prokomentirao je situaciju sa snimka. Kako govori prvi video u kojem se on vidi pokazuje način na koji se on znao šaliti prije nastave, a profesor mu to dozvoljavao, dok drugi dio videa prikazuje situaciju u drugom razredu gdje se dogodilo pravo nasilje nad profesorom, a onda i njegova reakcija.

"Stavio sam video iz razloga jer mi je taj profesor ostao dosta u srcu i bilo mi ga jako žao. Naime, uvijek smo se zabavili s njim i prije sata je neko odglumio nešto ili rekao neki vic te bismo započeli sat. No ostali razredi ga nisu cijenili, što se vidi u nastavku videa gdje se učenici gađaju stvarima kako bi ga provocirali i na to je on poludio i bacio stvari van. To se nije desilo samo sa stvarima, već i sa voćem... Htio sam to staviti prije na YouTube, no znao sam da ću imati neke mjere jer sam objavio nepoznate ljude u videu te snimku iz škole, ali sada jesam jer želim zaista da se to zaustavi i pomogne se profesoru. Znam da mu mnogi ne vjeruju da se to njemu događa, ali zaista mu je teško! Ovaj drugi video je snimao učenik kojeg ja ne znam. Ja sam išao u tu školu i zato sve znam.", izjavio je Oreški za Varaždinski.hr.

Novinari s varaždinskog portala skrenuli su pažnju Oreškoviću da snimka izgleda kao jedna cjelina, te da je dio u kojem se on pojavljuje ono iz čega će eskalirati ono što kasnije slijedi.

"Na prvu kada se gleda ispadne kao sklop priče, no nije tako. Ne bih sebi sigurno dopustio da stavljam to na YouTube kanal.", kazao je Orešković.

Ravnateljica škole nije znala ništa o tom incidentu, jer kako Orešković govori profesor se nije žalio zbog straha da će se studenti pobuniti.

Video je u međuvremenu obrisan s YouTubea. Cijeli video možete pogledati putem servisa na varaždinski.hr, koji se sam pokreće na vrhu vijesti.

A.Z.
Izvor: Varaždanski.hr
Foto: Pixabay

Još vijesti