Mojfaks.hr u Vijesti

Još i to – Facebook zna kada ćete se zaljubiti!

Osim što zna odakle smo, gdje studiramo ili radimo i kada smo rođeni, po najnovijim informacijama Facebook zna stvari koje možda ni sami ne znamo – da smo se zaljubili naprimjer!

18. veljače 2014 13:35
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Istraživač Carlos Duik saznao je kako Facebook vidi ono što se događa u tjednima prije i neposredno nakon što dvoje zaljubljenih i službeno objave „in a relationship“.

Sve do dana do kada službeno ne promijenite „relationship status“, Facebook bilježi veću razmjenu poruka, linkova, slika – komunikaciju općenito. U danima nakon objave radosne vijesti u news feedu, Big Broth.. ups Facebook primjećuje pad u komunikaciji između to dvoje ljudi.



Ne, nije riječ o tome da su prekinuli prije nego su prohodali, već su jednostavno preselili svoje druženje s interneta u krevet.
Iako se broj poruka koje ljubavnici razmjenjuju smanjuje što veza duže traje, ipak su intimnije i slađe, a to su zaključili analizirajući riječi koje ljubavnici koriste – „ljubav, sretan, lijepo“.

Ubuduće ako imate ikakvih nedoumica glede vlastitih osjećaja, znate kome se možete obratiti – njegovom veličanstvu Facebooku.

I.N.

Još vijesti